آخرین تحولات حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

پنج‌شنبه 16 آذر 1402
17:55
خبرنگار شبکه العالم در جنوب لبنان گزارش داد که حزب‌الله لبنان محل تجمع نظامیان رژیم صهیونیست را با موشک هدف گرفته است.

العالم - لبنان

حسین عزالدین خبرنگار العالم گزارش داد: «رژیم اشغالگر صهیونیستی امروز بمباران خود را در جنوب لبنان تشدید کرده و مناطقی که فاصله نسبتاً زیادی با مرزهای اشغالی دارد از جمله بنت جبیل در غرب و نیز سلطانیه را هدف قرار داد.»

وی خاطرنشان کرد: «بمباران رژیم صهیونیستی همچنان در حومه روپ 30 ، بنی حیان و جنگل های شهرک کنین ، عيناتا الزلاقه ، اطراف ناقوره ، جبل لبونه ادامه داشت.»

صبح امروز هواپیماهای شناسایی رژیم صهیونیستی بر فراز روستاهای بخش غربی و مرکزی پرواز کردند و به ساحل دریا در جنوب رسیدند.

از سوی دیگر، مقاومت در جنوب لبنان اعلام کرد که ساعت 7 صبح روز پنجشنبه، منطقه المرج و جنگل رمیم (روستای کنین لبنان) را با سلاح‌های مناسب دقیقا هدف قرار داده است. در ساعت 11 نیز پایگاه معیان باروخ و نیز پایگاه المرج با سلاح‌های مناسب به طور دقیق مورد اصابت قرار گرفت.»

0% ...

آخرین اخبار

بقایی : ترمیم زیست‌بوم دریایی تنگه هرمزباید بخشی از ترتیبات مدیریت آتی آن باشد


وزیر خارجه پیشین لبنان از استانداردهای دوگانه دولت در برخورد با مقاومت انتقاد کرد


سخنگوی کاخ سفید برکنار شد


النجباء: «انحصار سلاح» دسیسه آمریکا و برای خلع سلاح مقاومت است


نهاد مدیریت آبراه خلیج‌فارس: تنگه هرمز همچنان مسدود است


پس‌لرزه‌های جنگ علیه ایران؛ واشنگتن مناطق نفتی خلیج مکزیک را به حراج گذاشت


استاندارد دوگانه غرب در حقوق بشر؛ بیانیه اتحادیه اروپا علیه ایران


مقام سازمان ملل: خشونت شهرک‌نشینان اسراییلی به سطوح بی‌سابقه‌ای رسیده است+ فیلم


نخست وزیر عراق ضرب الاجل خروج نظامیان خارجی از کشورش را اعلام کرد


وزیر دفاع پاکستان خواستار تقویت همکاری‌های دوجانبه با ایران شد