پیام اسیر اسرائیلی در غزه

شنبه 25 آذر 1402
21:34
گردان‌های قسام پیام تصویری یک اسیر اسرائیلی در غزه را تحت عنوان "زمان رو به پایان است"، پخش کرده که این اسیر به زبان عربی خطاب به کابینه صهیونیستی می‌گوید: «ما می‌ترسیم که با موشک‌ها (ی اسرائیلی) کشته شویم.»

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر این گزارش،‌ گردان‌های قسام با انتشار تصاویر جدیدی از 9 اسیر اسرائیلی که در نتیجه بمباران صهیونیست‌ها کشته شده اند، به زبان عبری برای تل‌آویو پیام فرستاد: «زمان در حال اتمام است». (הזמן אוזל)

در این فیلم، تصاویر اسرای کشته شده اسرائیلی بر اثر بمباران غزه به همراه شمارشگری به نمایش در آمده است.

اقدام قسام در انتشار این پیام تصویری در کنار جنجالی که کشته شدن 3 اسیر اسرائیلی از دیروز بر اثر تیراندازی ارتش صهیونیستی به پا کرده است، جنگ روانی را علیه کابینه نتانیاهو و ارتش این رژیم تشدید خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو


اربعین حسینی در ایران: تجدید پیمانِ استقامت و مقاومت


سرلشکر عبداللهی: روی تابوت و تجهیزات جدید آمریکایی می‌ایستیم


یورش آرش‌های ارتش به مراکز و پایگاه‌ آمریکا در بحرین


مجتمع پزشکی الشفاء درباره فروپاشی نظام سلامت در غزه هشدار داد


چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی، جنایات جنگی، جنایت علیه بشریت و تجاوز، یعنی ایالات متحده و اسرائیل، خودداری می‌کنید؟


تسهیل تجارت و ترانزیت؛ توافق جدید گمرکات ایران و جمهوری آذربایجان


تأکید بر پایبندی به حقوق بین‌الملل و امنیت منطقه


امیر سرتیپ نعمتی: محکم برای تأمین امنیت ایران ایستاده‌ایم