حماس: بدون توقف جنگ پرونده مبادله اسرا بسته خواهد بود

يکشنبه 26 آذر 1402
21:13
حماس: بدون توقف جنگ پرونده مبادله اسرا بسته خواهد بود «خليل الحيه» معاون رئیس دفتر سیاسی حماس در غزه یکشنبه شب اعلام کرد: ابتدا باید تجاوزگری رژیم صهیونیستی متوقف شود سپس می توان درباره مبادله اسرا سخن گفت.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش العالم، «خليل الحيه» معاون رئیس دفتر سیاسی حماس در غزه امشب (26 آذر) در سخنانی تاکید کرد: نیروهای مقاومت با دشمن صهیونیستی مقابله می کنند و تلفات جانی و تجهیزاتی به دشمن وارد می کنند.

«خلیل الحیه» درخصوص موضوع تبادل اسرا بین حماس و رژیم صهیونیستی گفت: ابتدا باید این تجاوزگری متوقف شود سپس می توان درباره مبادله اسرا سخن گفت.

وی افزود: تاکید می کنیم که پرونده مبادله اسرا تا توقف تجاوزگری بسته باقی می ماند.

عضو ارشد جنبش حماس تاکید کرد: تجاوزگری متوقف شود و ارتش اشغالگر عقب نشینی کند پس از آن ما برای توافق مبادله اسرا آمادگی داریم.

«خلیل الحیه» خاطر نشان ساخت: منطقی نیست که زیر آتش جنگ، با دشمن جنایتکار توافق مبادله اسرا منعقد کنیم.

معاون رئیس دفتر سیاسی حماس تاکید کرد: حماس دربرابر تهدیدات و فشارها تسلیم نمی شود.

«خلیل الحیه» درخصوص وضعیت ورود محموله های کمک رسان به غزه گفت: وارد کردن روزی 100 کامیون برای کمک رسانی به مردم محاصره شده ما اصلا کافی نیست.

عضو ارشد جنبش حماس در ادامه عنوان کرد: به مردم خود اطمینان خاطر می‌دهیم که مقاومت همچنان پایدار و پابرجاست.

«خلیل الحیه» اظهار داشت: ما خواهان آتش بس همه جانبه و خروج تمامی نیروهای اشغالگر از غزه هستیم.

وی افزود: ما بسیار صریح و روشن خواهان وحدت ملت ما در غزه و کرانه باختری هستیم.

معاون رئیس دفتر سیاسی حماس تاکید کرد: ما خواهان توقف تجاوزگری هستیم تا پس از آن سراغ بازسازی غزه برویم و پس از آن درباره اسرا صحبت می کنیم.

«خلیل الحیه» نیز تصریح کرد: طوفان الاقصی پاسخ و واکنشی به تجاوز صهیونیست ها علیه مقدسات ما و تلاش آنها برای حذف مساله فلسطین بوده است.

معاون رئیس دفتر سیاسی حماس افزود: هدف اصلی ما توقف تجاوزگری و نحوه امدادرسانی به مردم غزه است.

وی نیز چشم انداز آتی نوار غزه را مورد اشاره قرار داد و عنوان کرد: آینده غزه با آینده قدس و تمام فلسطین مرتبط است.

«خلیل الحیه» همچنین گفت: حماس بخشی از ملت فلسطین است و ما برای افزایش کمکها برای مردممان بر تمام درها می کوبیم.

عضو ارشد جنبش حماس ادامه داد: کشورهای عربی و اسلامی قادر به وادار کردن اسرائیل برای وارد کردن کمکها به غزه هستند.

معاون رئیس دفتر سیاسی حماس در غزه گفت: اسرائیل مردم غزه را با بمب و موشک و سلاح گرسنگی هدف قرار داده است.

وی عنوان کرد: بسیاری از خانواده ها در غزه آبی برای نوشیدن ندارند.

«خلیل الحیه» نیز اظهار داشت: در یک هفته آتش بس فقط توانستیم 300 کامیون حامل کمک به باریکه غزه وارد کنیم.

وی در پایان گفت: سخنانی درباره گشودن گذرگاه کرم ابوسالم مطرح شده است، ما می خواهیم در روز 500 کامیون کمک وارد غزه شود.

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی سران عربستان و فرانسه درباره تلاش‌های دیپلماتیک در منطقه


پزشکیان بر تقویت تاب‌آوری ملی و مشارکت عمومی در تداوم اداره کشور تاکید کرد


نماینده لینانی: رژیم صهیونیستی بیشترین آسیب را از توافق ایران و آمریکا می بیند


ادعای صهیونیست‌ها بر کنترل قلعه شقیف + فیلم


سردار جوانی: ایران یک قدرت جهانی شده است


کشف محموله تجهیزات ضدامنیتی اپتیکی در منطقه مرزی ارومیه


نوجوانان کشتی آزاد ایران قهرمان آسیا شدند


آمریکا بار دیگر اروپا را به کم‌کاری نظامی متهم کرد


افزایش فشار بر دولت آمریکا؛ معترضان خواستار پایان بازداشت مهاجران شدند


بارو: اشغال لبنان توسط اسرائیل غیرقابل توجیه است؛ خواستار برگزاری نشست شورای امنیت هستیم