بیانیه مهم فرمانده نظامی یمنی درباره عملیات دریای سرخ

سه شنبه 28 آذر 1402
21:10
بیانیه مهم فرمانده نظامی یمنی درباره عملیات دریای سرخ فرمانده منطقه پنجم نظامی در یمن گفت که ایجاد هر گونه تنش در غزه با تنشی دیگر در دریای سرخ پاسخ داده خواهد شد و هر آرامشی در غزه آرامش در دریای سرخ را درپی خواهد داشت.

العالم ـ یمن

سرتیپ یوسف المدانی در گفتگو با شبکه ۲۱ سپتامبر بیان داشت که جبهه دریای سرخ بخشی از جبهه فلسطین است و یمن جزء لا ینفک نبرد فلسطین است.

وی افزود: هر دولت خارجی که میان ما و فلسطین فاصله بیاندازد ،‌ با توکل بر خدا با آن مقابله خواهیم کرد.

المدانی خاطرنشان کرد: برای مقابله با هرگونه تهدیدی آماده ایم، زیرا دشمن در کمین یمن است و در تلاش است که تحقیر شدن خود را تلافی کند.

وی ادامه داد:‌ به یاری خدا ناو اسرائیلی «گلکسی لیدر» را با شرایطی کاملا پیچیده و در مسافت ۱۲۰ کیلومتری از سواحل یمن تحت کنترل درآوردیم. عملیات با موفقیت انجام شده و دشمن در وضعیت آماده باش قرار دارد. آمریکا به طور در دریای سرخ و در مجاورت این کشتی مستقر شده است.

المدانی خاطرنشان کرد: نیروهای ویژه ای که این عملیات را انجام دادند، به مدت دو سال به صورت گسترده ، با عملیات مشابه آموزش دیده اند.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان عازم اسلام‌آباد شد


اولویت دولت، حقوق ملت ایران و تقویت صلح منطقه‌ای


پزشکیان: اثربخشی مذاکرات به تعهد کامل نسبت به تعهدات مورد توافق و اجرای دقیق آنها بستگی دارد


گزارش خبرنگار العالم درباره برنامه سفر رئیس جمهور به اسلام آباد


سفر پزشکیان فرصت مهم تعمیق همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد


عبور از تحریم با پهلوگیری دومین کشتی کانتینربر ایرانی در بندر شهید رجایی


رایزنی ایران و تاجیکستان برای توسعه همکاری‌های نفتی


محدودیت‌های پروازی در تهران، قم و مشهد همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید


بدون دیپلماسی، زحمات عرصه میدان به ثمر نخواهد نشست


بررسی ۲۰ سال فعالیت بریکس با حضور کارشناسان بین‌المللی