انهدام ۷۲۰ خودروی نظامی اسرائیلی از آغاز تجاوز به غزه

پنج‌شنبه 30 آذر 1402
21:17
انهدام ۷۲۰ خودروی نظامی اسرائیلی از آغاز تجاوز به غزه سخنگوی نظامی گردانهای القسام، درباره تبادل اسرا، اتمام حجت کرد و گفت: «اگر اسرائیل اسرای خود را زنده می‌خواهد، هیچ چاره‌ای ندارد جز اینکه تجاوز را متوقف کند»

العالم - فلسطین اشغالی

پس از اینکه گردانهای القسام امروز تلفات زیادی از نظامیان اسرائیلی گرفتند، ابوعبیده سخنگوی نظامی این گردانها گفت که مجاهدان فلسطینی در حال ایستادگی در برابر دشمن هستند و به طراحی «کمینهای کُشنده» و تعقیب آنان ادامه خواهند داد.

ابوعبیده با اشاره به انهدام ۷۲۰ خودروی نظامی اسرائیلی از آغاز تجاوز به غزه، در توصیف وضعیت صهیونیستها گفت: تنها دل‌مشغولی ارتش دشمن، ارائه تصویری از پیروزی است. دشمن سرگردان و بحران‌زده، یک بار هم از تاریخ درس نگرفته است.

وی درباره اسرای اسرائیلی نیز گفت: اگر اسرائیل اسرای خود را زنده می‌خواهد، هیچ چاره‌ای ندارد جز اینکه تجاوز را متوقف کند. تداوم حملات، نخواهد گذاشت اسرا آزاد شوند.

این مقام حماس با تأکید بر اینکه اسرائیل هیچ چاره‌ای برای ملت فلسطین به جز انتقامگیری باقی نگذاشته است، خاطر نشان کرد: «دشمن همچنان در حال تکرار حماقتها و اشتباهات تاریخی خود است؛ زیرا از تمدن ما آگاهی ندارد.

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی اختصاصی العالم با یکی از فعالان تولید محتوای هوش مصنوعی و انیمیشن‌های رسانه‌ای


تغییر محاسبات جنگ؛ آیا هزینه جنگ، ترامپ را مجبور به عقب‌نشینی کرده است؟


طرح اعمال عوارض بر کشتی‌های تجاری در دریای سرخ روی میز انصارالله


دست‌داشتن امارات و آمریکا در حمایت از شبه‌نظامیان پشتیبانی سریع در سودان


اسکات ریتر: ایران با تکیه بر قدرت غیراتمی، دو ابرقدرت هسته‌ای را به زانو درآورد


تأکید قطر بر تداوم گفتگوها؛ دوحه خواستار اجرای توافق میان ایران و ایالات متحده شد


بیانیه مقاومت اسلامی عراق در پاسخ به تجاوز مشترک آمریکا و عربستان به خاک این کشور


شورای امنیت ملی عراق حمله آمریکا و عربستان به الحشد الشعبی را محکوم کرد


سفر رسمی وزیر خارجه کویت به پاکستان؛ رایزنی درباره امنیت منطقه و توسعه همکاری‌های دوجانبه


مقاومت اسلامی عراق خواستار اخراج فوری سفیر عربستان از این کشور شد