یمن: کسی مانع عملیات‌هایمان شود، پاسخ می‌دهیم

پنج‌شنبه 21 دی 1402
00:53
یمن: کسی مانع عملیات‌هایمان شود، پاسخ می‌دهیم سخنگوی انصارالله یمن با بیان اینکه عملیات‌های ارتش یمن علیه کشتی‌های اسرائیلی علی‌رغم تهدیدات مقامات آمریکایی، ادامه خواهد یافت، تاکید کرد چنانچه کسی مانع عملیات‌های ارتش یمن شود، با پاسخ یمنی‌ها مواجه خواهد شد.

العالم-یمن

«محمد عبدالسلام» سخنگوی جنبش انصارالله یمن، شامگاه امروز (چهارشنبه)، در پیامی درباره جلوگیری از عملیات‌های نیروی دریایی یمن هشدار داد.

سخنگوی انصارالله گفت که کشتیرانی در دریای سرخ و دریای مکران از امنیت برخوردار است و آمریکا باید از گمراه‌سازی جهان و بیان اینکه ارتش یمن دریانوردی در دو دریای مذکور را تهدید می‌کند، دست بردارد.

این سخنان بعد از آن بیان شده است که «آنتونی بلیکن» وزیر امور خارجه آمریکا که اخیرا وارد منطقه شده است، عملیات‌های ارتش یمن در دریای سرخ را تهدیدی برای دریانوردی اعلام کرد و گفت آمریکا چاره‌ای جز واکنش به اقدامات حوثی‌ها در دریای سرخ ندارد.

ارتش یمن به دنبال تشدید حملات رژیم صهیونیستی در نوار غزه، در حمایت از مردم فلسطین به هیچ کشتی اسرائیلی و کشتی‌هایی که مقصد آن‌ها اراضی اشغالی فلسطین است، اجازه عبور از تنگه باب‌المندب و دریای سرخ را نمی‌دهد.

محمد عبدالسلام در ادامه سخنان خود به تمام کشورهای جهان درباره افتادن در دام آمریکا که هدف آن نظامی‌سازی دریای سرخ در خدمت به اسرائیل و تشویق این رژیم برای تداوم تجاوزات ظالمانه در نوار غزه است، هشدار داد و از آن‌ها خواست احتیاط کنند.

عبدالسلام همچنین بار دیگر تاکید کرد که نیروی دریایی یمن همچنان به عملیات‌های خود علیه کشتی‌های اسرائیلی یا کشتی‌هایی که مقصد آن‌ها فلسطین اشغالی است، ادامه خواهد داد.

سخنگوی انصارالله در پایان هشدار داد: «هر کسی که جلوی عملیات‌های نیروهای مسلح یمن را بگیرد، با پاسخ مواجه خواهد شد».

0% ...

آخرین اخبار

مدودف: روسیه حق هدف قرار دادن کشتی‌های حامل محموله برای دشمن را دارد


پس‌لرزه‌های جنگ علیه ایران در آسیای مرکزی؛ تاجیکستان زیر فشار انرژی و اختلال ترانزیت


هیات امنیتی بلندپایه عراقی به عربستان می‌رود


تاکید هند بر اهمیت صلح در مناطق مرزی با چین


وزنه‌برداری رده‌های‌سنی آسیا؛ دو مدال طلا و برنز دختران ایران در تاشکند


کشته شدن ۱۸ تجزیه طلب ‌بر اثر انفجار و تیراندازی در بلوچستان پاکستان


هشدار کره شمالی درباره تبعات ساخت زیردریایی هسته‌ای توسط کره جنوبی


پیوند عمیق میان ایران و پاکستان باید به نتایج ملموس‌تر منجر شود


ایران و پاکستان عقبه راهبردی یکدیگرند/ علاقه دو کشور حقیقی و اعتقادی است


هشدار مسکو به اروپا؛ پوتین از پاسخ در هر نقطه‌ای گفت