پولیتیکو: یمنی‌ها درصدد افزایش دامنه حملات خود هستند

دوشنبه 2 بهمن 1402
01:06
پولیتیکو: یمنی‌ها درصدد افزایش دامنه حملات خود هستند یک نشریه آمریکایی مدعی شد نیروهای مسلح یمن به‌دنبال دریافت تسلیحات بیشتر از ایران و افزایش دامنه حملات خود هستند.

العالم-يمن

پولیتیکو به نقل از یک مسئول آمریکایی نوشت: اطلاعات نگران‌کننده دستگاه‌های اطلاعاتی نشان از قصد «حوثی‌ها» برای افزایش و توسعه دامنه حملاتشان دارد.

این مقام آمریکایی به پولیتیکو گفت: «حوثی‌ها (نیروهای مسلح یمن) درصدد دریافت تسلیحات بیشتر از ایران هستند!».

پیش‌ از این، وزارت امور خارجه آمریکا ایران را به حمایت از نیروهای مسلح یمن متهم کرد و مدعی شد: «حمایت ایران از حوثی‌ها (انصارالله) باعث حملات بی‌دلیل به زیرساخت‌های غیرنظامی در اسراییل و کشتی‌های تجاری در دریای سرخ و خلیج عدن شده است».

این در حالی است که ارتش یمن بارها اعلام کرده در حمایت از مردم غزه و مقاومت فلسطین در برابر حملات رژیم صهیونیستی، تنها کشتی‌های رژیم صهیونیستی یا کشتی‌های عازم فلسطین اشغالی را هدف قرار می‌دهد و حملات آمریکا هم آنها را از تحقق اهدافشان باز نخواهد داشت.

0% ...

آخرین اخبار

مشاغل تازه زیر سایه جنگ؛ نبرد مردم غزه برای تأمین معاش در میان آوارها


تاکید ایران و روسیه بر خروج فوری نیروهای صهیونیستی از لبنان


اردوغان با پزشکیان درباره مذاکرات ایران-آمریکا


پیش‌بینی‌ها در منطقه... رئیس جمهور ایران فردا به اسلام آباد سفر می‌کند


لبنان پس از ژنو؛ بازتاب نقش ایران در تثبیت آتش‌بس لبنان و پیگیری خروج "اسرائیل" از این کشور


رئیس جمهوری :سیاست‌های تجاوزکارانه رژیم صهیونسیتی عامل ناامنی در منطقه است


صدای مادران داغدار میناب در شورای حقوق بشر؛ روایت یک مادر از رنج بازماندگان حمله به مدرسه شجره طیبه


لیبرمن: توافق بین آمریکا و ایران «بزرگترین فاجعه سیاسی» است


قالیباف به عمان رفت


حضور ۱۱ دانشگاه ایرانی در رتبه‌بندی کیو اس ۲۰۲۷