پولیتیکو: یمنی‌ها درصدد افزایش دامنه حملات خود هستند

دوشنبه 2 بهمن 1402
01:06
پولیتیکو: یمنی‌ها درصدد افزایش دامنه حملات خود هستند یک نشریه آمریکایی مدعی شد نیروهای مسلح یمن به‌دنبال دریافت تسلیحات بیشتر از ایران و افزایش دامنه حملات خود هستند.

العالم-يمن

پولیتیکو به نقل از یک مسئول آمریکایی نوشت: اطلاعات نگران‌کننده دستگاه‌های اطلاعاتی نشان از قصد «حوثی‌ها» برای افزایش و توسعه دامنه حملاتشان دارد.

این مقام آمریکایی به پولیتیکو گفت: «حوثی‌ها (نیروهای مسلح یمن) درصدد دریافت تسلیحات بیشتر از ایران هستند!».

پیش‌ از این، وزارت امور خارجه آمریکا ایران را به حمایت از نیروهای مسلح یمن متهم کرد و مدعی شد: «حمایت ایران از حوثی‌ها (انصارالله) باعث حملات بی‌دلیل به زیرساخت‌های غیرنظامی در اسراییل و کشتی‌های تجاری در دریای سرخ و خلیج عدن شده است».

این در حالی است که ارتش یمن بارها اعلام کرده در حمایت از مردم غزه و مقاومت فلسطین در برابر حملات رژیم صهیونیستی، تنها کشتی‌های رژیم صهیونیستی یا کشتی‌های عازم فلسطین اشغالی را هدف قرار می‌دهد و حملات آمریکا هم آنها را از تحقق اهدافشان باز نخواهد داشت.

0% ...

آخرین اخبار

دستور کار عراقچی در مذاکرات با مقامات روسیه/ گزارشی از رایزنی ها در پاکستان و عمان


معاون رئیس‌جمهور ایران: به هراقدام جنگی پاسخی چهار برابری خواهیم داد


قالیباف: هنوز همه کارت‌های ایران بازی نشده است


سردار قاآنی: جبهه مقاومت قوی‌تر و منسجم‌تر از هر روز دیگری است


تأکید رهبر جریان حکمت ملی عراق بر ضرورت توقف دائمی جنگ علیه ایران


عارف: ایرانِ پساجنگ می‌تواند به کشوری تحریم‌کننده تبدیل شود


عراقچی مجدد عازم اسلام آباد شد


لاوروف: آمریکا دنبال راه‌حلی سریع برای بحران تنگه هرمز است


گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر با وزرای خارجه ایران و قطر درباره مذاکرات اسلام‌آباد


حزب‌الله: پاسخ مقاومت به نقض آتش‌بس اسرائیل، مشروع است