مقاومت دروغ ادعای سیطره اسرائیلی بر غزه را برملا کرد

پنج‌شنبه 5 بهمن 1402
13:26
سرهنگ اکرم سریوی کارشناس تسلیحات کشتار جمعی و قوانین بشردوستانه بین المللی، گفت که مقاومت فلسطین دروغ بودن ادعای سیطره ارتش صهیونیستی بر غزه را از طریق عملیات المغازی برملا کرد.

العالمفلسطین اشغالی

وی در گفت و گو با برنامه مع الحدث شبکه خبری العالم افزود: نتانیاهو بر سر دو راهی مانده است به دلیل اینکه نه می تواند جنگ را متوقف کند و نه می تواند آن را ادامه دهد، به ویژه که پس از گذشت سه ماه از جنگ غزه در تمام سطوح با شکست مواجه شده است.

سریوی ادامه داد: نتیجه این جنگ برای اسرائیل هلاکت 2500 صهیونیستی و زیان های اقتصادی، سیاسی و ایدئولوژیک و فرار شهرک نشینان به خارج بوده است.

وی تصریح کرد: علت آنکه نتانیاهو می‌خواهد به جنگ ادامه دهد آن است که پس از پایان جنگ به خاطر شکست در آن محاکمه خواهد شد.

سریوی خطاب به خانواده های اسرای اسرائیلی نزد مقاومت گفت که نتانیاهو نمی خواهد فرزندانتان زنده برگردند بلکه می خواهد همه آنها را به قتل برساند که کشته شدن 30 اسیر با آتش اسرائیلی گواهی به این مدعاست.

0% ...

آخرین اخبار

وزیر امور خارجه آمریکا و نخست وزیر هند دیدار کردند


تماس تلفنی امیر قطر و ترامپ با محور کاهش تنش‌های منطقه‌ای


دیدار مجدد عاصم منیر با عراقچی


فرمانده ارتش پاکستان با پزشکیان دیدار کرد


شمار شهدای غزه به ۷۲هزار و ۷۸۳ نفر رسید


حماس: جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه نقض آشکار توافق‌ها است


تحرکات پشت‌پرده ژنرال آمریکایی در تلاشی برای فشار بر مقاومت عراق


نماینده پارلمان لبنان: سلاح مقاومت ضامن حفاظت از کشور است


مورالس: جهان در حال عبور از هژمونی آمریکا به‌سوی قدرت‌های نوظهور است


هاس: جنگی که اسرائیل دنبالش بود به تضعیف روابطش با آمریکا منجر می‌شود