شلیک کن و فراموش کن؛ آیا موشک جدید حزب الله همان موشک «الماس 2» ایرانی است؟!

سه شنبه 10 بهمن 1402
17:58
شلیک کن و فراموش کن؛ آیا موشک جدید حزب الله همان موشک «الماس 2» ایرانی است؟! حزب‌الله لبنان تصاویری از موشک جدید خود که آن را وارد خط درگیری‌ با رژیم اشغالگر در مرز لبنان با فلسطین اشغالی کرده است، منتشر کرد.

العالم - لبنان

در این تصاویر، موشکی با قابلیت مانور و کنترل برای اصابت به هدف و همچنین مجهز به دوربینی برای تعقیب هدف تا لحظه اصابت را نشان می‌دهد.

اگر چه حزب الله نوع موشک را فاش نکرده و فقط از آن به عنوان یک سلاح ویژه یاد کرده است؛ اما بسیاری از وب‌سایت‌‌های تخصصی در امور نظامی اعلام کردند که این موشک همان موشک «الماس 2» ایرانی است که نسخه‌ای شبیه به موشک "اسپایک" رژیم اشغالگر است.

ایران موشک الماس را از سال 1999 با اولین نسخه کوتاه‌برد آن توسعه داد، اما به مرور زمان توانست آن را بهبود بخشد؛ به طوری که برد آن بیشتر و کلاهک انفجاری آن تاثیرگذارتر شد و این علاوه بر سیستم ردیابی و هدف‌گیری است.

موشک "الماس" از جمله سلاح‌های ضدزره است و می‌تواند برای هدف قرار دادن افراد در داخل برج‌های مراقبت و ایست‌های نظامی استفاده شود و به کمک اشعه مادون قرمز هدایت می‌شود. سر فرورونده موشک در جلو و سر انفجاری آن در پشت موشک برای انجام تخریب لازم قرار دارد.

این موشک می‌تواند هدفی را در فاصله 8 کیلومتری از سکوی پرتاب خود که روی سه پایه حمل می شود، مورد اصابت قرار دهد.

این موشک مجهز به قابلیت معروف به "شلیک کن و فراموش کن" است، به گونه ای که قبل از پرتاب، هدف در داخل موشک مشخص و برای آن برنامه ریزی می‌شود و ذهن هوشمند داخل موشک، هدف را به صورت جداگانه دنبال می‌کند.

گفتنی است موشک ایرانی «الماس» از نظر دقت تصاویری که دوربین آن در لحظه هدف‌گیری ضبط می کند، بر نسخه اسرائیلی برتری دارد.

0% ...

آخرین اخبار

وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵


تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا


انفجار در پایگاه ارتش تروریستی آمریکا در بحرین


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری


کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا


تشیع در بحرین با تهدید وجودی و شدید مواجه است


سرلشکر رضایی: مقاومت، راهبرد حفظ هویت ملت ایران است


قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و از ابزار دیپلماسی هم استفاده کنیم


تابستان طاقت‌فرسا در چادرهای آوارگان غزه؛ جهنمی زیر سقف‌های پارچه‌ای + ویدئو


تداوم نقض آتش‌بس در جنوب لبنان همزمان با بن‌بست مذاکرات + ویدئو


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد