دستپاچگی سران اشغالگر به دنبال شلیک حزب الله به مقر فرماندهی شمالی

پنج‌شنبه 26 بهمن 1402
09:56
کارشناسان می گویند حملات موشکی حزب الله لبنان به مواضع رژیم صهیونیستی در شهر صفد در شمال فلسطین اشغالی، می تواند قواعد نبرد را تغییر دهد.

العالم ـ لبنان

بنابر این گزارش، مقاومت لبنان روز گذشته (چهارشنبه) مقر فرماندهی شمالی رژیم اشغالگر را در شهر صفد هدف قرار داد که یک کشته و هشت زخمی بر جای گذاشت که حال برخی از زخمی ها وخیم اعلام شده است. شهردار صفد هم گفت: خسارات شدیدی به پایگاه های ارتش در این شهر وارد شده است.

بنی گانتز، عضو کابینه جنگ اسرائیل پس از این حمله گفت که مسئول شلیک موشک از لبنان فقط حزب الله نیست بلکه این مسئولیت بر عهده دولت لبنان نیز هست که اجازه می دهد موشک از خاک لبنان شلیک شود.

وی خاطرنشان کرد: پاسخ به شلیک موشک ها به زودی و با قدرت خواهد بود.

هم زمان ایتامار بن گویر، وزیر افراطی به اصطلاح امنیت ملی این رژیم، به نوبه خود گفت که آنچه در مرز لبنان اتفاق می افتد، یک جنگ است.

در پی این اظهارات، ارتش اشغالگر اعلام کرد که موجی از حملات گسترده را به لبنان آغاز کرده است.

هرزی هالیوی، رئیس ستاد ارتش اسرائیل هم گفت که در پاسخ به حمله حزب الله به یک پایگاه نظامی در صفد، با حمله به برخی اهداف در لبنان موافقت کرده است.

با این حال حقایق میدانی ادعاهای رژیم اشغالگر را رد می کند، زیرا در تجاوزات این رژیم به شهرک های بصلیا، الشهابیه، الصوانه و عدشیت در جنوب لبنان، چهار غیرنظامی از جمله یک زن و فرزندش به شهادت رسیدند.

در حمله دیشب جنگنده های رژیم صهیونیستی به ساختمان مسکونی در منطقه نبطبه در جنوب لبنان نیز 12 شهروند به شهادت رسیدند که 10 نفر از آنان زنان و کودکان بودند در این حمله همچنین شماری زخمی شدند.
مقاومت لبنان تا کنون بیش از هزار عملیات در سرزمین های اشغالی در حمایت از فلسطینیان غزه و برای کمک به پیروزی مقاومت در غزه انجام داده و همواره تأکید کرده است که تا زمانی که اشغالگران تجاوزات خود را به نوار غزه متوقف نکنند، عملیات خود را متوقف نخواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

چرا آمریکا از خاک کشورهای عربی برای جنگ‌افروزی علیه ایران استفاده می‌کند؟


استراتژی ایران برای تحمیل هزینه عدم پایبندی آمریکا به اجرای توافق احتمالی


چین برای جنگ اتمی سنگر می‌سازد/ سکوهای شلیک در دل صحرا


قطر: دریافت عوارض موقت برای عبور از تنگه هرمز قابل مذاکره است


اعتراف هاآرتص به شکست اسرائیل و آمریکا برابر ایران: بازگشت به برجام یک رؤیا است


پزشکیان قهرمانی مقتدرانه تیم کشتی فرنگی نوجوانان در آسیا را تبریک گفت


فشار جمهوری‌خواهان بر ترامپ؛ صندوق ۱.۸ میلیارد دلاری آسیب مخالفان سیاسی لغو شود


حماس: اتحادیه اروپا به جای قربانیان، رهبران اشغالگر را مجازات کند


تحریم‌های آمریکا علیه کوبا؛ یونسکو درباره بحران انرژی و آموزش در این کشور هشدار داد


مسئول آمریکایی: ۲۰ هزار عضو داعش به مرز عراق گریخته‌اند