جبهه جدید بن گویر علیه نتانیاهو

پنج‌شنبه 10 اسفند 1402
17:58
جبهه جدید بن گویر علیه نتانیاهو یدیعوت آحارونوت نوشت بن گویر اعلام کرد که از این پس نماینده نتانیاهو را در جلسه مباحثات درمورد آماده شدن برای ماه رمضان راه نخواهد داد.

العالم _ فلسطین اشغالی

روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت نوشت: بن گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل به سبب عصبانیت از سلب اختیاراتش درمورد مسجد الاقصی، جبهه دیگری علیه بنیامین نتانیاهو گشوده است.

به نوشته این روزنامه اسرائیلی، بن گویر اعلام کرده است که از این پس نماینده نتانیاهو را در جلسه مباحثات درمورد آماده شدن برای ماه رمضان راه نخواهد داد.

این در حالی است که بن گویر پیشتر خواستار ممنوعیت ورود فلسطینیان به مسجد الاقصی در طول ماه رمضان شده بود. در پی این درخواست بسیاری از تحلیلگران درمورد احتمال نارآمی در کرانه باختری به شدت هشدار دادند و در نتیجه تقاضا برای مخالفت با اقدامات بن گویر افزایش یافت و دولت نتانیاهو مجبور شد اختیارات بن گویر را درمورد مسجد الاقصی سلب کند.

0% ...

آخرین اخبار

ایران حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت را به شدت محکوم کرد


نیروی دریایی ارتش، ناوشکن‌های آمریکایی را از تجاوز به دو نفتکش ایرانی پشیمان کرد


دعوت از آحاد ملت ایران برای شرکت در مراسم گرامیداشت شهیدان دکتر لاریجانی و فرزند برومندش


دادگاه فدرال آمریکا تعرفه‌های جهانی ترامپ را غیرقانونی خواند


هشدار قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) به آمریکا و حامیان او


امنیت استیجاری از سوی قدرت‌های فرامنطقه‌ای، سرابی بیش نیست


واشنگتن پست: ایران هنوز از قابلیت موشکی چشمگیری برخوردار است


ماهر حمود: ترامپ پس از شکست نظامی در مواجهه با مقاومت ایران، دچار تناقض گویی شده است


فوتبالیست‌های ایرلندی خواستار تحریم مسابقه لیگ اتحادیه اروپا با اسرائیل شدند


انتقاد عراقچی از تحرکات ضد ایرانی آمریکا و بحرین در شورای امنیت