ابتکار آفریقای جنوبی برای شکستن محاصره از غزه

چهارشنبه 16 اسفند 1402
22:48
ابتکار آفریقای جنوبی برای شکستن محاصره از غزه وزیر امور خارجه آفریقای جنوبی روز چهارشنبه از نظامیان کشورهای «دوست رژیم صهیونیستی» خواست برای شکستن محاصره این رژیم علیه غزه و اطمینان از رسیدن کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه، کاروان‌های کمک‌رسانی را همراهی کنند.

العالم-فلسطین

نالدی پاندور در کنفرانسی مطبوعاتی با لارس راسموسن وزیر امور خارجه دانمارک در ژوهانسبورگ بر لزوم تلاش بیشتر برای برقراری آتش بس در نوار غزه تاکید کرد.

وی افزود: این نیروها برای رفتن به مرز رفح و همراهی کاروان های کمک رسانی به غزه و کرانه باختری باید از سران کشورهای خود دستور بگیرند.

وزیر خارجه آفریقای جنوبی گفت: مطمئن هستم که اجازه عبور سالم داده خواهد شد و نمی توانم تصور کنم نیروهای اسرائیلی به سمت این نیروها شلیک کنند.

پاندور خطاب به ایالات متحده و بریتانیا گفت: "اگر آنها سربازان خود را برای محافظت از کاروان های کمک به غزه بفرستند، این ابتکاری بشردوستانه خواهد بود که می تواند جان انسان ها را نجات دهد."

او هشدار داد که اگر آتش بس حاصل نشود، یک "تراژدی باور نکردنی" در غزه رخ خواهد داد.

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی عراقچی در بغداد برای تقویت همکاری های راهبردی و هماهنگی تشییع رهبر شهید+ فیلم


برگزاری نخستین نشست کمیته مشترک هرمز با محوریت آینده مدیریت تنگه


رئیس‌جمهور: ۶ میلیارد دلار از منابع ایران آزاد می‌شود


تلاش آمریکا برای برهم زدن تفاهم با ایران؛ کشورهای خلیج فارس همچنان اسیر محاسبات گذشته اند


جزییات مراسم وداع وتشییع رهبر شهید درتهران


کره شمالی مانور نظامی مشترک آمریکا و ژاپن را محکوم کرد


سقوط هواپیمای چتربازان فرانسوی به کشته شدن ۱۱ تن منجر شد


صدور بیش از ۱۸۰ حکم بازداشت/ پشت پرده بازداشت های گسترده سیاستمداران در عراق


نماینده ارشد دموکرات‌ها: جنگ علیه ایران برای آمریکایی‌ها یک فاجعه بود


حزب‌الله: اسرائیل به نقض آتش‌بس ادامه می‌دهد / حق دفاع از لبنان را برای خود محفوظ می‌دانیم