گفت وگوی وزیران خارجه آمریکا و اردن درباره تحولات غزه

پنج‌شنبه 17 اسفند 1402
09:21
گفت وگوی وزیران خارجه آمریکا و اردن درباره تحولات غزه منابع خبری بامداد پنجشنبه گزارش دادند، وزیران خارجه آمریکا و اردن درباره آخرین تحولات غزه و فلسطین اشغالی گفت وگو کردند.

العالم - اردن

به گزارش شبکه الغد اردن، آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا تلفنی با ایمن الصفدی وزیر خارجه اردن گفت وگو کرد.

بر اساس این گزارش، وزیر خارجه آمریکا در این تماس تلفنی بر ضرورت حفظ وضعیت تاریخی کنونی در مسجدالاقصی تاکید کرد و به نقش ویژه پادشاهی اردن در خصوص اماکن مقدس اسلامی در قدس پرداخت.

بلینکن همچنین درباره تلاش‌ها برای تضمین آتش‌بس فوری و پایدار در غزه برای حداقل ۶ هفته به عنوان بخشی از توافقی که اسرا را آزاد می‌کند و کمک‌های بشردوستانه را افزایش می‌دهد با همتای اردنی خود رایزنی کرد.

دو طرف همچنین در این تماس درباره همکاری نزدیک اردن در هماهنگی پروازهای مشترک با آمریکا به غزه برای ارسال کمک‌های بشردوستانه گفت وگو و بر اهمیت ارسال مقادیر زیادی کمک‌های بشردوستانه به غیرنظامیان فلسطینی تاکید کردند.

0% ...

آخرین اخبار

موافقت مشروط حماس با مرحله دوم طرح صلح در غزه


افزایش بهای جهانی نفت؛ طلا صعودی شد


روحانی لبنانی: کشور تاب دو دستگی بیشتر را ندارد


اروپا تحریم جدید علیه روسیه اعمال می کند


۱۸ کودک در حادثه واژگونی کشتی در زیمبابوه جان باختند+ فیلم


غریب آبادی: وزیر امنیت ملی رژیم صهیونیستی برای کشتار در غزه «سهمیۀ شبانه» تعیین کرده است


ژنرال آمریکایی: انتظار نداشتیم، ایران پایگاه‌های ما را ویران کند


گزارش العالم از حملات جدید رژیم صهیونیستی و شهید و زخمی شدن شماری از شهروندان لبنانی+ فیلم


اعتراف رسانه صهیونیستی به قدرت پهپادی حزب‌الله


رژیم صهیونیستی شهر غزه را بمباران کرد