دفتر نتانیاهو: هیاتی از «اسرائیل» برای مبادله اسرا به دوحه می‌رود

جمعه 25 اسفند 1402
20:38
دفتر نتانیاهو: هیاتی از «اسرائیل» برای مبادله اسرا به دوحه می‌رود دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی از سفر یک هیات اسرائیلی به دوحه پایتخت قطر به منظور انجام مذاکره درباره معامله بر سر اسیران صهیونیست در غزه، خبر داد.

العالم - فلسطین اشغالی

شبکه الجزیره قطر به نقل از دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که یک هیات اسرائیلی برای انجام مذاکرات بیشتر در مورد معامله اسیران صهیونیست در غزه، عازم دوحه خواهد شد.

شبکه الجزیره قطر به زمان دقیق سفر این هیات رژیم صهیونیستی به دوحه اشاره ای نکرد.

بیانیه دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره سفر هیاتی از سوی این رژیم به دوحه به منظور انجام مذاکرات بیشتر درباره معامله اسیران صهیونیست در غزه، در حالی صادر شد که ساعاتی قبل دفتر بنیامین نتانیاهو در واکنش اولیه به پاسخ ارائه شده جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) درباره توافق آتش‌بس در غزه، شروط این جنبش را «نامعقول» دانست و آنها را نپذیرفت.

خبرگزاری فلسطینی «سما» گزارش داد که دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای در این باره مدعی شد: موضع جدید حماس درباره مذاکرات آتش‌بس همچنان مبتنی بر «خواسته‌های بی‌اساس» است.

در این پیوند، خبرگزاری رویترز گزارش داده بود که پیشنهاد حماس در مرحله اول شامل آزادی اسرای صهیونیست زن، سالمندان و بیماران در ازای آزادی حدود یک هزار اسیر فلسطینی است.

برپایه این گزارش، پیشنهاد حماس تصریح می‌کند که تاریخ نهایی خروج رژیم صهیونیستی از باریکه غزه پس از پایان مرحله اول توافق باشد.

رویترز همچنین اعلام کرد: پیشنهاد حماس همچنین شامل آزادی تمامی اسرای هر ۲ طرف در مرحله دوم تبادل اسرا است.

به گزارش ایرنا، گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش‌بس موقت چهارروزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

رد ادعای رژیم صهیونیستی درباره شبکه ای از تونل های مقاومت در لبنان+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به ۴ هزار و ۳۴۶ نفر رسید


حمله نیروهای مسلح یمن به نیروهای وابسته به عربستان در المخا و مأرب


ارتش: وفاداری به میهن و فرمانبرداری از ولایت فقیه کلید عبور از بن‌بست‌هاست


ویدئو گرافیک| ارتفاعات علی ‌الطاهر – دژِ مقاومت در جنوب لبنان/ با زیرنویس فارسی


خبرهایی از حمله موشکی یمن به مواضع عربستان در جازان


رژیم صهیونیستی مدعی ترور یکی از فرماندهان حزب‌الله لبنان شد


حمله توپخانه‌ای عربستان به مناطق روستایی شمال یمن


دیدار و گفت‌وگوی هیات حماس به ریاست الحیه با رئیس دستگاه اطلاعات مصر


دفتر حفاظت از منافع ایران در قاهره: حمله به مدرسه میناب نقض صریح حقوق بین‌الملل است