روایت خبرنگار العالم از جنایت جدید صهیونیست ها در بیمارستان الشفاء غزه

دوشنبه 28 اسفند 1402
14:07
نیروهای رژیم اشغالگر بامداد امروز (دوشنبه) با یورش همه جانبه، از زمین و هوا به مجتمع بیمارستانی الشفا در غرب شهر غزه حمله ور شدند و در جنایتی دیگر شماری از فلسطینیان را شهید و زخمی کردند.

العالم-فلسطین

احمد سهمود خبرنگار شبکه خبری العالم در رفح غزه گزارش داد: خودروهای زرهی، تانک ها و نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی بعد از ظهر روز گذشته (یکشنبه) از مناطق جنوبی شهر غزه به سوی مجموعه بیمارستانی الشفاء پیشروی کردند و پهپادهای اسرائیلی با استفاده از بلندگو اعلام کردند که این مجموعه بیمارستانی در محاصره است و همه باید از درب غربی آنجا را ترک کنند.

بنابر این گزارش، نظامیان صهیونیست شماری از فلسطینی های مستقر در داخل بیمارستان الشفاء را به شهادت رساندند.

به گزارش خبرنگار العالم، محاصره این بیمارستان از سوی نظامیان صهیونیست همچنان ادامه دارد آنها منازل اطراف آن را هدف قرار داده و ویران می کنند.

این گزارش حاکی است که صهیونیست ها همچنین دو مدرسه الکرمل و مدرسه آمریکایی این منطقه را نیز محاصره کرده و مردان مستقر در این مدارس را بازداشت و کودکان و زنان را مجبور کرده اند که به سمت مناطق جنوبی بروند.

0% ...

آخرین اخبار

روابط‌عمومی سپاه: حمله پهپادی به عربستان ارتباطی به ایران ندارد


بیانیه مهم سپاه درباره احتمال مرگ نتانیاهو


قالیباف خطاب به تجزیه طلبان: کزین آمدنتان پشیمان کنم


مشاور ترامپ: تشدید تنش‌ها منجر به نابودی رژیم صهیونیستی خواهد شد


عراقچی: حمله آمریکا به جزیره خارک از خاک امارات متحده عربی صورت گرفت


۱۵ نفر در تهاجم هوایی به شهرک صنعتی جی اصفهان شهید شدند


در پی تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران؛ ترامپ برای باز کردن تنگه هرمز دست به دامن چین و سایر کشورها شد


خشم ترامپ و ادعای آسیب ندیدن هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکا


هشدار تخليه ایران برای ٣ منطقه امارات که به مخفیگاه نظامیان آمریکایی تبدیل شده است


نماینده ایران در ژنو: توانایی دفاع از خود را داریم