اکونومیست: موجودیت «اسرائیل» در خطر است

شنبه 4 فروردين 1403
13:47
اکونومیست: موجودیت «اسرائیل» در خطر است مجله اکونومیست در سرمقاله خود با عنوان «اسرائیل تنها ماند» تصویری از پرچم رنگ باخته این ر‌ژيم را ضمیمه کرده که در معرض باد شدید قرار گرفته و بیانگر انزوای بین المللی آن است.

العالم-فلسطین اشغالی

بنابر گزارش خبرگزاری قدس پرس، در سرمقاله اکونومیست آمده است: همه ی ارکان امنیت اسرائیل از قبیل بازدارندگی، هشدار سریع و پیروزی قاطع، در جنگ علیه غزه فروریخت و سناریوی شفاف کنونی آن است که اسراییل گرفتار باتلاق غزه و چرخه هولناک اشغالگری دائمی شده است.

هفته نامه انگلیسی اکونومیست خاطرنشان کرد، اسراییل به علت ادامه نسل کشی در باریکه ی غزه موجودیت خود را در معرض خطر قرار داده است.
به نوشته این نشریه، شکست مذاکرات دوحه قطر در خصوص آتش بس در غزه می تواند رژیم اسرائیل را در تیره ترین مسیر عمر 75 ساله گرفتار سازد.

اکونومیست افزود: بسیاری از اسرائیلی ها این واقعیت را انکار می کنند اما در پایان این مسیر به وضوح شاهد این امر، «گرفتاری اسرائيل در باتلاق انزوا و تنهایی»،خواهیم بود.

خاطرنشان می شود که در نتیجه تجاوزگری رژیم اسرائيل به غزه که هم اکنون 169 روز از آن می گذرد، 32هزار و 70 تن که بیشتر آنان را زنان و کودکان تشکیل می دهند، شهید و 74 هزار و 298 نفر زخمی و تاکنون 85 درصد از ساکنان غزه آواره شده اند.

0% ...

آخرین اخبار

لاوروف: ایران آغازگر بحران تنگه هرمز نیست


عیسی قاسم: امام خامنه‌ای امت را به اسلام بازگرداند و محور مقاومت را راه نجات بشریت قرار داد


چین: ادامه جنگ آمریکا با ایران هیچ توجیهی ندارد و باید راه‌حل سیاسی در پیش گرفته شود


وزیر میراث فرهنگی: رژیم صهیونیستی ۱۴۹ مرکز میراثی ایران را عامدانه تخریب کرد / تهاجم دشمن به انسجام ملی ما انجامید


پاکستان: آتش‌بس برقرار است و ما با طرفین مذاکرات در ارتباط هستیم


سی‌ان‌ان: ایران، محور مذاکرات ترامپ و شی بود


غرفه ایران در بازار فیلم جشنواره کن به نام کودکان میناب مزین شد


ضربه به همگرایی آسیا از اهداف آمریکا و صهیون از حمله به ایران


راهزنی‌های دریایی ارتش تروریستی آمریکا و زیر پا نهادن قواعد حقوقی بین‌المللی 


اعلام زمان امتحانات نهایی مدارس پس از عادی‌شدن شرایط؛ ۱۵۰۰ واحد آموزشی در جنگ آسیب دید