ادامه جنجال معافیت حریدی‌ها از سربازی اجباری/ گانتس تهدید به استعفا کرد

دوشنبه 6 فروردين 1403
18:33
ادامه جنجال معافیت حریدی‌ها از سربازی اجباری/ گانتس تهدید به استعفا کرد بنی گانتس وزیر جنگ رژیم اسرائیل تهدید کرد: در صورت تصویب قانون جدید سربازی و معافیت حریدی‌ها، از کابینه اضطراری استعفا خواهد داد.

العالم - فلسطین اشغالی

روزنامه «یدیعوت احارونوت» از بنی گانتس وزیر جنگ رژیم اسرائیل نقل کرد: قانونی که کابینه قصد دارد در مورد معافیت حریدی‌ها تصویب کند به وحدت و امنیت اسرائیل ضربه خواهد زد.

یائیر لاپید، رئیس اپوزیسیون رژیم اسرائیل نیز گفت: قانون جدید سربازی توهین به ارتش است. این قانون باعث می شود تا هیچ یک از یهودیان حریدی به ارتش ملحق نشوند.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، به علت اختلاف و مناقشه بر سر پیش نویس قانون ملحق شدن یهودیان مذهبی (حریدیم) در ارتش، با آزمون دشواری روبرو است.

انتظار می‌رود که کابینه فردا سه‌شنبه در بحبوحه بحث‌های شدید میان موافقان و مخالفان، همزمان با تداوم جنگ ویرانگر علیه باریکه غزه توسط ارتش صهیونیستی، درباره پیش‌نویس قانون بحث کند.

رسانه های صهیونیستی امروز دوشنبه خبر دادند که نتانیاهو به وزرای حزب لکود خود اطلاع داده است که هرگز از تصویب پیش نویس قانون منصرف نخواهد شد و «بدون این قانون هیچ کابینه‌ای وجود نخواهد داشت.»

یهودیان مذهبی حدود 13 درصد از جمعیت رژیم اسرائیل را تشکیل می دهند، آنها در ارتش خدمت نمی کنند.

0% ...

آخرین اخبار

اقتصاددان آمریکایی: هزینه جنگ ترامپ علیه ایران از یک تریلیون دلار بیشتر خواهد بود


نتانیاهو و کاتس: ارتش اسرائیل شبکه‌ای از تونل‌های حزب‌الله را در جنوب لبنان منهدم کرد


شهردار نیویورک: از اسرائیل حمایت نمی کنم


سفیر ایران در آلمان: تاریخ عاملان و حامیان جنایت شیمیایی سردشت را فراموش نمی‌کند


وزارت خارجه: بمباران شیمیایی سردشت یادآور یکی از هولناک‌ترین جنایت‌های قرن است


اعلام وضع فوق العاده در تل‌آویو پس از اعلام احتمال بمب‌گذاری‌


‏ بقائی: آفرین به تیم ملی فوتبال که اجازه نداد فشارهای غیرانسانی او را از دویدن باز دارد


دیدارهای عراقچی با رئیس دفتر نخست‌وزیر و مشاور امنیت ملی عراق


نگرانی نتانیاهو از احتمال فروش اف-۳۵ به ترکیه


فراکسیون وفاداری به مقاومت: «توافق چارچوب» بدتر از توافق ۱۷ می است