ادامه جنجال معافیت حریدی‌ها از سربازی اجباری/ گانتس تهدید به استعفا کرد

دوشنبه 6 فروردين 1403
18:33
ادامه جنجال معافیت حریدی‌ها از سربازی اجباری/ گانتس تهدید به استعفا کرد بنی گانتس وزیر جنگ رژیم اسرائیل تهدید کرد: در صورت تصویب قانون جدید سربازی و معافیت حریدی‌ها، از کابینه اضطراری استعفا خواهد داد.

العالم - فلسطین اشغالی

روزنامه «یدیعوت احارونوت» از بنی گانتس وزیر جنگ رژیم اسرائیل نقل کرد: قانونی که کابینه قصد دارد در مورد معافیت حریدی‌ها تصویب کند به وحدت و امنیت اسرائیل ضربه خواهد زد.

یائیر لاپید، رئیس اپوزیسیون رژیم اسرائیل نیز گفت: قانون جدید سربازی توهین به ارتش است. این قانون باعث می شود تا هیچ یک از یهودیان حریدی به ارتش ملحق نشوند.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، به علت اختلاف و مناقشه بر سر پیش نویس قانون ملحق شدن یهودیان مذهبی (حریدیم) در ارتش، با آزمون دشواری روبرو است.

انتظار می‌رود که کابینه فردا سه‌شنبه در بحبوحه بحث‌های شدید میان موافقان و مخالفان، همزمان با تداوم جنگ ویرانگر علیه باریکه غزه توسط ارتش صهیونیستی، درباره پیش‌نویس قانون بحث کند.

رسانه های صهیونیستی امروز دوشنبه خبر دادند که نتانیاهو به وزرای حزب لکود خود اطلاع داده است که هرگز از تصویب پیش نویس قانون منصرف نخواهد شد و «بدون این قانون هیچ کابینه‌ای وجود نخواهد داشت.»

یهودیان مذهبی حدود 13 درصد از جمعیت رژیم اسرائیل را تشکیل می دهند، آنها در ارتش خدمت نمی کنند.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار غریب آبادی با معاون وزیر خارجه نروژ ، سفیر فرانسه و رئیس بانک بریکس


ترامپ با تکرار لفاظی‌ها، پیشنهاد ایران را غیرقابل پذیرش خواند


ولایتی خطاب به ترامپ: شما را در «میدان» شکست دادیم؛ گمان نکن پیروزِ دیپلماسی خواهی شد


تأکید عراق بر مخالفت با استفاده از خاک این کشور علیه همسایگان


سفیر ایران در آیمو : اقدام آمریکا علیه دو نفتکش حامل خدمه ایرانی غیرقانونی است


لیبرمن: پهپادهای حزب‌الله، سربازان ما را به «اردک‌هایی در میدان تیر» تبدیل کردند


رایزنی فرستاده شخصی گوترش در پاکستان درباره روند دیپلماسی در منطقه


مظنون تیراندازی مراسم کاخ سفید اتهام تلاش برای ترور ترامپ را رد کرد


ابتلای شهروندان آمریکایی و فرانسوی به هانتاویروس


اولیانوف: درخواست آمریکا برای نابودی تاسیسات هسته‌ای ایران با ان‌پی‌تی در تضاد است