مسکو: آمریکا، انگلیس و اوکراین در حمله تروریستی روسیه نقش داشتند

سه شنبه 7 فروردين 1403
17:16
مسکو: آمریکا، انگلیس و اوکراین در حمله تروریستی روسیه نقش داشتند
رئیس سازمان امنیت فدرال روسیه گفت حمله تروریستی به سالن کنسرت کروکوس ساخته و پرداخته سرویس‌های اطلاعاتی کشورهای غربی بود.

العالم - آمریکا

الکساندر پرتنیکوف، رئیس دستگاه امنیت فدرال روسیه، گفت که سرویس‌های امنیتی اوکراینی حمله تروریستی به مرکز کروکوس در نزدیکی مسکو را تسهیل کردند.

به نوشته روسیا الیوم، او افزود: «این حمله تروریستی توسط افراط گرایان اسلامی انجام شد، اما سرویس‌های امنیتی روسیه می‌دانند که چه کسی عاملان را سازماندهی و جذب کرده است».

پرتنیکوف سپس گفت: ایالات متحده، انگلیس و اوکراین پشت حمله به سالن کنسرت در مسکو هستند؛ سرویس‌های اطلاعاتی غربی و اوکراین برای بی ثبات کردن روسیه باید حمله کروکوس را انجام می‌دادند».

پرتنیکوف تاکید کرد که سازمان او تمام تلاش خود را برای شناسایی سازمان دهندگان این حمله تروریستی به کار خواهد گرفت. او گفت کرد که اطلاعات روسیه به خوبی می‌داند که رژیم کی‌یف تروریست‌ها را در غرب آسیا آموزش داده است.

رئیس دستگاه امنیت فدرال روسیه در ادامه گفت که تروریست‌ها قصد فرار به سمت اوکراین را داشتند و اوکراینی‌ها منتظرشان بودند.او افزود: «آن طرف مرز می‌خواستند از آن‌ها مانند قهرمانان استقبال کنند».

شامگاه جمعه ۲۲ مارس ۲۰۲۴ چهار فرد مسلح با ورود به تالار کروکوس سیتی در کراسنوگورسک، در حومه مسکو، حداقل ۱۳۷ تن را کشته و بیش از 158 نفر دیگر زا رخمی کردند و ساختمان تالار را به آتش کشیدند.

از ابتدای این حمله مقامات غربی و اوکراینی تلاش کرده‌اند تا خود را از عاملیت در آن تبرئه کنند. ولادیمیر پوتین نیز در این خصوص روز گذشته گفت:‌️ «ایالات متحده از طریق کانا‌ های مختلف تلاش می‌کند همه را متقاعد کند که ظاهراً هیچ اثری از کی‌یف در حمله تروریستی خونین در کروکوس وجود ندارد و این اقدام، کار گروه تروریستی داعش است؛️ ما می‌دانیم که چه کسی فرمان حمله تروریستی در کروکوس را داده است».

0% ...

آخرین اخبار

پژوهشگر لبنانی: فشار اقتصادی محاسبات راهبردی ایران را تغییر نمی دهد


سالگرد شهادت مریم ابو دقه؛ وصیت مادری به فرزندش: قوی بمان و مرا فراموش نکن


رئیس قوه قضائیه: امنیت دو کشور ایران و عراق به هم پیوند خورده است


دشمنان از هر فرصتی برای ایجاد تفرقه استفاده می کنند


طباطبایی: نتایج سفر ثمربخش عاصم منیر به‌زودی آشکار خواهد شد


سرلشکر محسن رضایی: آمریکا در آینده منطقه جایگاهی نخواهد داشت


نتانیاهو برای پیروزی انتخاباتی منطقه را به سوی تنش بیشتر سوق می‌دهد


پیشنهاد بغداد برای تشکیل شورای هماهنگی امنیت سه‌جانبه میان عراق، ایران و عربستان+فیلم


به مرزهای ایران نزدیک نشوید


یورش گسترده نظامیان اشغالگر به قلندیا؛ تخلیه مرکز آنروا و توزیع اخطارهای تخریب