دستگیری فرد مشکوک به جاسوسی رژیم صهیونیستی در پایتخت مالزی

شنبه 11 فروردين 1403
11:28
دستگیری فرد مشکوک به جاسوسی رژیم صهیونیستی در پایتخت مالزی پلیس مالزی امروز شنبه اعلام کرد که فرد مسلحی در هتلی در کوالالامپور پایتخت این کشور را بازداشت کرده است. این فرد که مردی ۳۶ ساله است به جاسوسی برای رژیم صهیونیستی مشکوک بود.

العالم ـ آسیا

به گزارش رویترز، «رضا الدین حسین» بازرس کل پلیس مالزی اعلام کرد: یک مرد مسلح در هتلی در کوالالامپور دستگیر شده است. این مرد ۳۶ ساله مظنون به جاسوسی برای اسرائیل است.

وی در یک کنفرانس مطبوعاتی تصریح کرد: این مرد که شش قبضه تپانچه و ۲۰۰ گلوله در اختیار داشت، ۱۲ مارس از امارات متحده عربی با استفاده از گذرنامه جعلی فرانسه وارد فرودگاه بین‌المللی کوالالامپور شد.

حسین افزود: مظنون پس از بازجویی پلیس، یک پاسپورت اسرائیلی را تحویل داد.

وی همچنین اعلام کرد: پلیس در حال بررسی این احتمال است که این فرد عضو اطلاعات اسرائیل باشد.

طبق این گزارش، جاسوس رژیم صهیونیستی به پلیس گفته که در پی یک دعوای خانوادگی، برای تعقیب یک صهیونیست دیگر به مالزی آمده است.

بازرس کل پلیس مالزی ادامه داد: پلیس همچنین در حال بررسی چگونگی دستیابی مظنون به سلاح‌هایی است که در مالزی خریداری و هزینه آن با ارز دیجیتال پرداخت شده است.

وی افزود: مقامات امنیتی پس از دستگیری این فرد در حالت آماده باش هستند و تدابیر امنیتی برای حفاظت از پادشاه، نخست‌وزیر و دیگر مقامات بلندپایه مالزی تشدید شده است.

مالزی کشوری با اکثریت مسلمان و حامی سرسخت فلسطینی‌ها بوده و بارها از اقدامات رژیم صهیونیستی در جنگ غزه انتقاد کرده است.

طبق گزارش کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان، مالزی که روابط دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی ندارد، میزبان حدود ۶۰۰ آواره فلسطینی است.

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی و آتش سوزی گسترده تاسیسات شرکت‌های آمریکایی در بصره


کابوس اسرائیل: احتمال ورود زمینی حزب‌الله لبنان به الجلیل


پزشکیان در تماس تلفنی پوتین:  مسیر ما دفاع مقتدرانه از تمامیت ارضی و صلح پایدار است 


موشک‌های سوخت جامد و مایع نسل جدید سپاه در موج بیست‌‌وسوم وعده صادق4


سردار شکارچی: کاری می‌کنیم آمریکا هوس تجاوز به کشور دیگری نکند


آیت‌الله آملی لاریجانی: رهبر شهید انقلاب، نماد معنویت و استقامت بود


حمله موشکی نیروی‌دریایی‌ارتش به ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن


واکنش پزشکیان به رفتارهای فریبکارانه نتانیاهو


لاریجانی: آن‌ها باد می‌کارند و طوفان درو خواهند کرد


آغار موج بیست و سوم عملیات وعده صادق ۴ با عملیات ترکیبی