گزارش العالم از اختتامیه نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در تهران

چهارشنبه 15 فروردين 1403
15:53
نمايشگاه بين المللي قرآن كريم به  فعاليت خود در تهران پايان داد، شركت كنندگان در اين نمايشگاه بر ضرورت حمايت از آرمان فلسطين و محور مقاومت كه بيش از 75 سال است در سرخط  اخبار منطقه و بين المللي قرار دارد،‌ تاكيد كردند.

العالم ایران

به گزارش خبرنگار شبکه خبری العالم،‌ رویداد بی نظیر قرآنی در سطح جهان اسلام... نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با عنوان "تو را می خوانم" سی و یکمین دوره خود را در تهران به پایان رساند. مقاومت مردم فلسطین در غزه نیز یکی از رویدادهای برجسته این نمایشگاه بین المللی بود.

موضوع فلسطین در این نمایشگاه جایگاه ویژه ای داشت به گونه ای که شرکت کنندگان در نمایشگاه بر ضرورت حمایت از مهمترین موضوع جهان اسلام یعنی مسئله فلسطین و محور مقاومت تاکید کردند، موضوعی که بیش از 75 سال است که سر خط اخبار منطقه و بین الملل بوده است.

قرآن كريم مهم ترین اصل وحدت مسلمانان است و پایبندی مسلمانان به قرآن،آنها را به هم نزديك مي كند. از اين رو این نمايشگاه بين المللي بر مفاهيم و ارزش هاي سخن الهي از طریق پرداختن به ابعاد ادبی، اجتماعی، هنری و فرهنگی کتاب مقدس متمرکز بود.

سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با تنوع بسیار در غرفه‌های مختلف با محوریت کتاب آسمانی قرآن کریم در شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان و آخرین شب قدر به کار خود پایان داد.

0% ...

آخرین اخبار

جزئیات مذاکرات امروز در دوحه/ غریب‌آبادی: جلسه‌ای با مقام‌های بانک مرکزی قطر برگزار شد


سخنگوی ارتش: نیروهای هوایی و دریایی در آماده‌باش کامل به سر می‌برند


نامه ایران به شورای امنیت در پی تهدید مقام معظم رهبری توسط رژیم صهیونی


مراسم وداع و تشییع پیکر آقای شهید ایران با حضور میلیون‌ها جانفدا برگزار می‌شود


تهران آماده میزبانی از مراسم آخرین وداع با رهبر شهید انقلاب+ فیلم


بازدید دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از یادمان شهدای ناوشکن دنا


ویدیوگرافیک/ چشم ایران در فضا


ترامپ: جلسات بسیار خوبی در رابطه با ایران داشتیم


دیوان عالی اسرائیل انتصاب وکیل شخصی نتانیاهو به سمت بازرس کل را متوقف کرد


عفو بین‌الملل: نیروهای پشتیبانی سریع در الفاشر سودان مرتکب جنایات علیه بشریت شدند