فراخوان اتحادیه جهانی علمای مسلمان درباره جهاد همگانی و دفاع از غزه

جمعه 17 فروردين 1403
01:02
فراخوان اتحادیه جهانی علمای مسلمان درباره جهاد همگانی و دفاع از غزه اتحادیه جهانی علمای مسلمان امروز پنجشنبه در بیانیه‌ای دعوت به جهاد همگانی برای مقابله با ظلم و جنایت کرد و آزادگان جهان و امت اسلامی را به جهاد همگانی برای مقابله با ظلم و جنایت و تلاش برای توقف نسل‌کشی در غزه فراخواند.

العالم-فلسطین اشغالی

اتحادیه جهانی علمای مسلمان طی بیانیه‌ای دعوت به جهاد همگانی برای مقابله با ظلم و جنایت کرد و آزادگان جهان و امت اسلامی را به تلاش برای توقف نسل‌کشی در غزه فراخواند.

در این بیانیه آمده است:

جنایات رژیم نژادپرست صهیونیستی در نوار غزه به منزله نسل‌کشی، نقض جدی و نابودی همه ارزش‌های انسانی و نشأت گرفته از ذهن‌ها و قلب‌های بیمار آلوده به نفرت و تعصب است.

جنایات رژیم نژادپرست صهیونیستی در نوار غزه به منزله نسل‌کشی، نقض جدی و نابودی همه ارزش‌های انسانی و نشأت گرفته از ذهن‌ها و قلب‌های بیمار آلوده به نفرت و تعصب است.

ما در اتحادیه جهانی علمای مسلمان نه تنها این جنایات وحشیانه را محکوم می‌کنیم، بلکه امت اسلامی را به مقاومت حقیقی و جهاد همگانی برای مقابله با ظلم و جنایت آشکار فرامی‌خوانیم و آزادگان جهان را به تلاش برای آتش‌بس فوری در غزه قبل از حلول عید سعید فطر دعوت می‌کنیم و خواستار تحرک فوری سازمان‌ها و نهادهای بین‌المللی و حقوقی برای توقف کشتار فلسطینیان و مداخله برای نجات جان افراد بی‌گناه هستیم.

ما با تکیه بر بیانیه‌های قبلی و واقعی خود خواستار بازگشایی گذرگاه‎‌ها برای ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه هستیم و اگر دولت‌ها در انجام این امر عاجز و ناتوان بمانند، آن‌ها نیز شریک گرسنگی و مرگ ملت فلسطین در غزه خواهند بود.

0% ...

آخرین اخبار

جنوب خود ایران است، آنها مرزهای دوردست نیستند


هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند


شهادت امام جمعه مسجد علی بن ابی‌طالب(ع) میرجاوه در حمله تروریستی افراد مسلح ناشناس


روسیه: آمریکا حمله به تاسیسات اتمی ایران را متوقف کند


یحیی سریع؛ مهندس جنگ روانی یمن و نماد اقتدار رسانه‌ای در جبهه مقاومت


واکنش روسیه به حضور نظامی آمریکا در منطقه


تقدیر سپاه از مردم اردن برای افشای محل استقرار نیروهای آمریکایی


آژیر خطر دوباره در بحرین فعال شد


سرزمین کویت نباید محل امنی برای ارتش تروریستی باشد


جنایت جدید اشغالگران؛ شهادت دو فلسطینی در حمله به رام‌الله