ایرانی‌ها چگونه قورباغه را می‌جوشانند؟

يکشنبه 19 فروردين 1403 - 11:28

«تاکتیک قورباغه پخته» یکی از معروف‌ترین استراتژی‌ها در جنگ نرم است که در آن یکی از طرفین جنگ بدون ورود مستقیم به جنگ فیزیکی، اهداف خود را به مرور و به شکلی آرام اما هدفمند محقق می‌کند.

العالم - ایران

این نام برگرفته از تئوری قدیمی پخت تدریجی قورباغه است که می‌گوید: اگر قورباغه‌ای را در آب جوش بیندازید، قورباغه بلافاصله برای نجات جان خودش تلاش می‌کند اما اگر قورباغه را در آب سردی بگذارید که بر روی اجاق قرار دارد چون قورباغه احساس می‌کند در شرایط مناسبی قرار دارد تلاشی برای خروج از این شرایط نمی‌کند و در نهایت، قورباغه در همان آب می‌پزد و جانش را از دست می‌دهد.

در ویدیویی که توسط کانال تلگرامی همیشه با فلسطین می‌مانیم منتشر شده شرمین نروانی، روزنامه نگار، کارشناس و تحلیلگر مسائل سیاسی از نحوه استفاده ایران از این تاکتیک مقابل اسرائیل صحبت می‌کند که در ادامه مشاهده می‌کنید.

پربیننده ترین خبرها