آنروا: اسرائیل رکورد قتل عام‌ها را شکسته است

دوشنبه 20 فروردين 1403
12:06
آنروا: اسرائیل رکورد قتل عام‌ها را شکسته است
«فیلیپ لازارینی» رئیس آژانس امدادرسانی و کاریابی ملل متحد برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک (آنروا) گفت: اسرائیل رکورد قتل عام کودکان، کارکنان سازمان های امداد رسان، فعالان رسانه و کادر پزشکی را شکسته است.

العالم - آمریکا

لازارینی در سخنانی افزود: کلمات نمی توانند جنایت های جنگ ۶ ماهه علیه غزه را توصیف کنند، همه چیز نابود شده است. بیمارستان ها و مقرهای سازمان ملل برخلاف قوانین انسانی و بین المللی تخریب شده و همه خطوط قرمز زیرپا گذاشته شده است.

وی افزود: زندگی دو میلیون نفر در باریکه غزه در یک چشم به هم زدن نابود شد و شمار زیادی، عزیزان خود را از دست دادند. همه چیز غیر از دل های اندوهگین و عزادار، نایاب است.

لازارینی تصریح کرد: این بدترین جنگ از نظر بکارگیری فناوری هایی است که برای آسیب رساندن به انسان ها بکار می رود.

وی اظهارداشت: گرسنگیِ ساخته انسان، پیکرهای نوزادان و کودکان را می بلعد و گرسنگی ناشی از محاصره باریکه غزه از سوی اسرائیل، اوضاع را وخیم تر کرده است. انسان گمان می کند که در دوره ای دیگر زندگی می کند.

رئیس ژانس امدادرسانی و کاریابی ملل متحد برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک گفت: همزمان با همه این جنایت ها، حمله به مقرهای آنروا به عنوان بزرگترین نهاد کمک رسان در نوار غزه با هدف انحلال آن و محروم کردن ملیون ها فلسطینی از کمک ها ادامه دارد.

لازارینی اضافه کرد: با وجود مذاکرات سیاسی و دیپلماتیک بی نتیجه و صدور بیانیه های زیبا، دهانه جهنم غزه روز به روز گسترده تر می شود.

وی افزود: ما خواستار حفظ جان غیرنظامیان در هر مکانی، آزادسازی همه اسیران، برقراری آتش بس و بازگشایی گذرگاه ها برای ورود کمک های آنروا هستیم.

لازارینی گفت: کشتار غیرنظامیان یک فاجعه است و اکنون باید هرچه سریعتر انسانیت خود را بازیابیم.

به گزارش ایرنا، آژانس امدادرسانی و کاریابی ملل متحد برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک تاکنون بارها از جلوگیری رژیم صهیونیستی از ورود کمک ها به مناطق مختلف نوار غزه شکایت و انتقاد کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

اذعان سنتکام به دست برتر و رویکرد تهاجمی ایران در مقابل متجاوزان


حماس: «نیکولای ملادینوف» مسئول تشدید تنش و تجاوزات دشمن صهیونیستی است


وزیر خارجه انگلیس: تشدید حملات اسرائیل به لبنان باید متوقف شود


انهدام سامانه گنبد آهنین رژیم اسرائیل در شمال فلسطین اشغالی توسط حزب الله + فیلم


سپاه پاسداران: مبدا تجاوز به دکل مخابراتی جزیره سیریک هدف قرار گرفت


بقائی: حمله پلیس هلند به همسر باردار مرد فلسطینی نقض فاحش حقوق بشر است


حماس : مردم فلسطین از جنایات وحشیانه اشغالگران نمی‌هراسند


عراقچی: تبادل پیام‌ها در ارتباط با خاتمه جنگ بین ایران و آمریکا در جریان است


طرح نتانیاهو برای غصب ۷۰ درصد اراضی غزه+فیلم


رایزنی مکرون با رهبران عرب منطقه درباره مذاکرات ایران و آمریکا