خبر فوری:

افشاگری تیم مذاکره کننده رژیم صهیونیستی: نتانیاهو نمی گذارد به توافق برسیم

جمعه 24 فروردين 1403
12:11
افشاگری تیم مذاکره کننده رژیم صهیونیستی: نتانیاهو نمی گذارد به توافق برسیم کانال 12 تلوزیون رژیم صهیونیستی به نقل از تیم مذاکره کننده این رژیم در قاهره فاش کرد که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی طرح توافق با حماس را که قرار بود به بازگشت اسرای اسرائیلی منجر شود، خنثی می کند. این مذاکرات در وضعیت کنونی ممکن بود تا یک سال کامل به طول بینجامد.

العالم - فلسطین اشغالی

این کانال تلوزیونی رژیم اشغالگر با استناد به اظهارات یکی از اعضای تیم مذاکره کننده این رژیم به نقل از وی گفت: "به این ترتیب حداقل اسرا را می توانیم زنده برمی گردانیم".

در بخشی از اظهارات این عضو مذاکره کننده آمده است: "متوجه شدیم نخست وزیر هیچ اهمیتی به ایده ها و پیشنهادهای مطرح شده نمی دهد. کابینه اسرائیل تلاش چندان نمی کند و ان طور که انتظار می رود، کار نمی کند. ممکن است به معامله نهایی دست یابیم اما این معامله بسیار بدتر از آن چیزی است که دو ماه تصویب شد. این بار حداقل اسرا را زنده آزاد خواهیم کرد. نمی توانیم بیشتر از این وقت تلف کنیم."

این در حالی است که دفتر نتانیاهو حماس را مقصر دانسته و ادعا کرده است که این جنبش با طرح "انتظارات خیالی"، بازگشت اسرای این رژیم را به تعویق می اندازد.

یکی از رهبران جنبش حماس به سایت "العربی الجدید" گفت این جنبش همچنان در حال رایزنی است و رهبران آن در داخل و خارج سرگرم مشورت برای طرح پاسخ نهایی به پیشنهاد میانجی گران در قاهره هستند. وی فاش کرد رژیم صهیونیستی یک روز قبل از عید فطر، طرح پیشنهادی میانجی گران و دولت آمریکا برای آتش بس سه روزه را رد کرده و آن را به پاسخ مثبت مقاومت به طرح مطرح شده در قاهره منوط کرده است.

این رهبر حماس تصریح کرد که طرح رژیم صهیونیستی همچنان هیچ گونه انطباقی با شروط مقاومت یعنی آتش بس دائم، بازگشت بی قید وشرط آوارگان به شمال غزه و ورود کمک های بشردوستانه به غزه و اسکان و بازسازی این منطقه، ندارد.

پیشتر حماس اعلام کرده بود که طی مذاکرات اخیر در قاهره از مواضع رژیم صهیونیستی مطلع شده است.

این جنبش با تأکید بر ضرورت تلاش برای پایان دادن به تجاوزات رژیم صهیونیستی به غزه، تصریح کرده بود: "مواضع این رژیم همچنان لجوجانه است و هیچ یک از خواسته های ملت و مقاومت فلسطین را در نظر نمی گیرد".

0% ...

آخرین اخبار

گزارش میدانی شبکه العالم از امنیت کشتیرانی در تنگه راهبردی هرمز + فیلم


نیویورک‌تایمز: ترامپ مجبور شد خواسته‌هایش دربرابر ایران را به آینده موکول کند


پزشکیان: تسلیم زیاده‌خواهی‌های دشمن نمی‌شویم/ حقوق ملت ایران باید به صورت کامل استیفا شود


بقائی: آمریکا باید شرایط را برای حضور بدون مشکل تیم ملی فوتبال ایران فراهم کند + فیلم


سخنگوی وزارت خارجه چین: آمریکا هرگز نمی بایست با ایران وارد درگیری می شد


بقائی: ایران متمرکز بر پیشبرد بهترین شیوه برای تامین منافع ملی در مذاکرات است/ هر اقدام خصمانه، حتماً با واکنش ایران مواجه خواهد شد/شیوه‌ مدیریت تنگه هرمز به دولت‌های ساحلی مربوط است


فرانسه و متحدانش تشدید سیاست تجاری اروپا علیه چین را خواستار شدند


افزایش مجدد بهای سوخت در هند همزمان با ابهامات در تنش‌های غرب آسیا


ادعای روبیو: توافق با ایران «امروز» هم ممکن است 


قالیباف رئیس مجلس ماند