بولتون: بایدن مقصر اصلی حمله ایران به اسرائیل است

يکشنبه 26 فروردين 1403
04:08
بولتون: بایدن مقصر اصلی حمله ایران به اسرائیل است
جان بولتون مشاور امنیت ملی سابق آمریکا با حضور در برنامه زنده یک شبکه آمریکایی بایدن را مقصر اصلی حمله ایران به رژیم صهیونیستی دانست.

العالم - آمریکا

به گزارش نیوزمکس، بولتون مشاور امنیت ملی سابق دولت ترامپ در مصاحبه‌ای شخص بایدن رئیس جمهور آمریکا را مقصر اصلی حمله ایران به رژیم صهیونیستی دانست و مدعی شد: دولت آمریکا از همان ابتدا با حمله حماس به طور قطعی برخورد نکرد و فکر نکرد که این حمله بخشی از عملیات بزرگتر به نام حلقه آتش اطراف اسرائیل خواهد بود.

بولتون در این مصاحبه ادعا کرد که اعتقاد دارد حمله ایران علیه رژیم صهیونیستی نیروهای آمریکایی را وارد عمل کند و حتی تا خاک ایران پیش ببرد.

مشاور امنیت ملی سابق دولت ترامپ با انتقاد از دیگر شبکه‌های تلویزیونی که ادعا می‌کنند این حمله مهم نیست، گفت: اتفاقا این یک حمله فوق‌العاده گسترده با موشک‌های کروز و بیش از یکصد پهپاد است و این تنها چیزی است که در حال حاضر از آن می‌دانیم.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شنبه شب با صدور اطلاعیه‌ای از شلیک ده‌ها فروند پهپاد و موشک به سمت سرزمین‌های اشغالی و مواضع رژیم صهیونیستی خبر داد.

در اطلاعیه سپاه آمده است: در پاسخ به جنایت‌های متعدد رژیم صهیونیستی از جمله حمله به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق و شهادت جمعی از فرماندهان و مستشاران نظامی کشورمان در سوریه، نیروی هوافضای سپاه، اهداف معینی در داخل سرزمین‌های اشغالی را با شلیک ده‌ها فروند موشک و پهپاد مورد اصابت قرار داد.

نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل نیز اعلام کرد: اقدام نظامی ایران بر اساس بند ۵۱ منشور سازمان ملل متحد در خصوص دفاع مشروع در پاسخ به تجاوزات رژیم صهیونیستی به اماکن دیپلماتیک کشورمان در دمشق بود.

0% ...

آخرین اخبار

سردار موسوی: از هر کلامی که اتحاد مقدس را به خطر بیندازد، دوری کنید


پزشکیان: مذاکرات در چارچوب شورای عالی امنیت ملی دنبال می‌شود؛ حفظ وحدت و دیپلماسی منطقه‌ای اولویت دولت است


تظاهرات همزمان با نشست گروه ۷ در ژنو/ تدابیر امنیتی گسترده در مرز فرانسه و سوئیس


آماده باش در اراضی اشغالی از بیم پاسخ ایران به تجاوز صهیونیستها در ضاحیه بیروت


گزارش العالم از بمباران ضاحیه بیروت توسط دشمن صهیونیستی + فیلم


جنایات صهیونیست‌ها در ضاحیه بی‌پاسخ نخواهد ماند


جنبش مجاهدین: اخراج کارمندان آنروا، تسلیم شدن در برابر فشار صهیونیست‌هاست


قالیباف: تجاوز صهیونیست‌ها نشان داد آمریکا اراده‌ای برای اجرای تعهدات خود ندارد


سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: نباید دچار خطای محاسباتی شد


دستگیری ۱۲۶ عضو شبکه اغتشاشات دشمن و متلاشی‌شدن یک گروهک تروریستی