سانسور رژیم صهیونیستی درباره خسارت حملات موشکی و پهپادی ایران

يکشنبه 26 فروردين 1403
04:35
سانسور رژیم صهیونیستی درباره خسارت حملات موشکی و پهپادی ایران

منابع خبری بامداد یکشنبه گزارش دادند که رژیم صهیونیستی به رسانه‌های این رژیم اجازه انتشار تصاویر حمله موشکی و پهپادی ایران را نمی‌دهد.

العالم - فلسطین اشغالی

کانال ۲۴ رژیم صهیونیستی اعتراف کرده است که اجازه انتشار تصاویر حمله موشکی و پهپادی ایران به اراضی اشغالی را ندارد.

این رسانه صهیونیستی گفته است: ما تصاویر و فیلم‌های بسیار بیشتری از حمله امشب ایران را داریم که نمی‌توانیم همه آنها را منتشر کنیم.

در همین رابطه فایر الدویری تحلیلگر نظامی اردنی شبکه الجزیره قطر، گفت: (رژیم) اسرائیل تلاش می‌کند بر حجم ضربات وارد شده سرپوش بگذارد.

وی افزود: (رژیم) اسرائیل تلاش می‌کند که بگوید حمله ناموفق بوده و اصابت‌ موشک‌ها سطحی بوده است و هنوز حجم خسارتی که به (رژیم) اسرائیل وارد شده مشخص نیست.

این تحلیلگر نظامی، اضافه کرد: ایران از توان کامل موشکی خود استفاده نکرد چون موشک‌های فراصوتی دارد که ظرف ۱۳ دقیقه به اسرائیل می‌رسد.

همچنین شبکه سی ان ان به نقل از یک منبع آمریکایی گفت که مطمئن نیست پدافند هوایی آمریکا موفق شده باشد با همۀ پهپادها و موشک‌های ایران مقابله کرده باشد.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شنبه شب با صدور اطلاعیه‌ای از شلیک ده‌ها فروند پهپاد و موشک به سمت سرزمین‌های اشغالی و مواضع رژیم صهیونیستی خبر داد.

در اطلاعیه سپاه آمده است: در پاسخ به جنایت‌های متعدد رژیم صهیونیستی از جمله حمله به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق و شهادت جمعی از فرماندهان و مستشاران نظامی کشورمان در سوریه، نیروی هوافضای سپاه، اهداف معینی در داخل سرزمین‌های اشغالی را با شلیک ده‌ها فروند موشک و پهپاد مورد اصابت قرار داد.

نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل نیز اعلام کرد: اقدام نظامی ایران بر اساس بند ۵۱ منشور سازمان ملل متحد در خصوص دفاع مشروع در پاسخ به تجاوزات رژیم صهیونیستی به اماکن دیپلماتیک کشورمان در دمشق بود.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان : امضای توافقنامه نتیجه ترس و وادادگی نبود


ثبت ۶ اثر در یونسکو و بازگشت بیش از هزار شی تاریخی


حماس اقدام رژیم صهیونیستی در تخریب مرکز آموزشی سازمان ملل را جنایت جنگی نامید


تهدید نتانیاهو به توقف فعالیت‌های آنروا در فلسطین اشغالی


پیام تسلیت معاون برون‌مرزی صداوسیما در پی درگذشت سلیمان منصور


تأکید رهبر انصارالله یمن بر تداوم مقاومت تا سرنگونی رژیم صهیونیستی / تجاوز سعودی به یمن با نظارت آمریکا انجام شد


هشدار دبیرکل سازمان ملل: ابرقدرت‌ها دیگر نمی‌توانند اراده خود را تحمیل کنند!


جنایت تازه رژیم صهیونیستی؛ هدف قرار دادن ذخایر غذایی کودکان دیرالبلح + عکس


سردار ابن‌الرضا: هر فشار اقتصادی - امنیتی بخشی از جنگ است


سیاست‌های جنگی ترامپ علیه ایران دستمایه هنر کاریکاتوریست ایرانی+کاریکاتور