از سرگیری پروازهای خطوط هوایی قطر به ایران

سه شنبه 28 فروردين 1403
00:34
از سرگیری پروازهای خطوط هوایی قطر به ایران شرکت هواپیمایی قطر (قطر ایرویز) دوشنبه شب اعلام کرد که پروازهای خود به ایران را از سر گرفته است.

العالم-ایران

شرکت هواپیمایی قطر از آغاز دوباره پروازهای برنامه ریزی شده خود به ایران خبر داد.

این شرکت هواپیمایی در بیانیه‌ای اعلام کرد: قطر ایرویز پس از بازگشایی فرودگاه و حریم هوایی، اعلام می‌کند که خدمات برنامه ریزی شده خود به ایران را که شامل ۲۰ پرواز هفتگی است، از سر گرفته است.

پروازهای هفتگی به چهار مقصد ایران شامل تهران، مشهد، شیراز و اصفهان انجام می‌شود.

پیش تر خطوط هواپیمایی عراق نیز اعلام کرده بود که از فردا (سه شنبه)، پروازهای خود به ایران را از سر می‌گیرد.

با آغاز عملیات وعده صادق، برخی پروازها به مقصد ایران به حالت تعلیق در آمد اما با پایان این عملیات و دستیابی ایران به اهداف خود، کشورهای مختلف به تدریج در حال از سرگیری پروازهای خود به و از ایران هستند.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شنبه شب ۲۵ فروردین ماه ۱۴۰۳ با انتشار اطلاعیه‌ای، از انجام عملیات «وعده صادق» و شلیک ده‌ها فروند پهپاد و موشک به سمت سرزمین‌های اشغالی و مواضع رژیم اسرائیل با هدف تنبیه تل‌آویو برای حمله موشکی این رژیم به کنسولگری ایران در سوریه خبر داد.

نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل نیز اعلام کرد: اقدام نظامی ایران بر اساس بند ۵۱ منشور سازمان ملل متحد در خصوص دفاع مشروع در پاسخ به تجاوزات رژیم صهیونیستی به اماکن دیپلماتیک کشورمان در دمشق صورت گرفت.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

پاکستان: ریشه بحران خاورمیانه، اشغالگری اسرائیل است


دیده‌بان حقوق بشر انتقال شهرک‌نشینان به جولان اشغالی را حمایت مالی از جنایات جنگی خواند


انتقاد چین از سیاسی‌سازی تجارت و انرژی جهانی توسط آمریکا


الجزیره: پروازهای خارجی فرودگاه امام خمینی هم بزودی از سر گرفته می‌شود


ترکیه: هواپیمای رئیس رژیم صهیونیستی نمی‌تواند از حریم‌هوایی ما عبور کند


تحلیل تلگراف از تنگه هرمز به عنوان سلاحی قدرتمندتر از بمب هسته‌ای برای ایران


تحلیلگر پیشین سیا: توهم ترامپ از فروپاشی سریع ایران متأثر از دیدگاه‌های نتانیاهو بود


فاجعه میناب از نتایج سکوت جامعه جهانی در جنایات آمریکا در یمن بود


مسکو: تجاوز غیرقانونی به ایران ضربه‌ای جدی به پیمان «ان پی تی» زد


تهدید قانونی دموکرات‌ها به شکایت از ترامپ