حماس: گورهای جمعی در بیمارستان ناصر اوج جنایات اشغالگران را برملا می‌سازد/ کشف اجساد بیش از 50 شهید اعدام شده سنین مختلف

يکشنبه 2 ارديبهشت 1403
16:15
حماس: گورهای جمعی در بیمارستان ناصر اوج جنایات اشغالگران را برملا می‌سازد/ کشف اجساد بیش از 50 شهید اعدام شده سنین مختلف حماس اعلام کرد که گورهای جمعی کشف شده در بیمارستان ناصر در خان یونس شامل اجساد بیش از 50 شهید در سنین مختلف که در نهایت خونسردی اعدام شده‌اند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر این گزارش، جنبش مقاومت اسلامی حماس خاطرنشان کرد که گورهای جمعی کشف شده در بیمارستان ناصر در خان یونس باریکه غزه شامل اجساد بیش از 50 شهید در سنین مختلف که در نهایت خونسردی اعدام شده‌اند و با بولدوزرهای نظامی اجساد آنان زیر خاک مدفون شده است.

این جنبش تصریح کرد، کشف این گور جمعی در کنار دیگر گورهای جمعی کشف شده به ویژه در محوطه بیمارستان‌ها، بار دیگر اوج جنایات و وحشی‌گری اشغالگران اسرائیلی را برملا ساخته و سوالاتی را در مورد سرنوشت هزاران فلسطینی که پس از عقب‌نشینی نیروهای ارتش جنایتکار صهیونیستی از مناطقی در باریکه غزه، همچنان مفقود و بی‌اثر هستند، مطرح می‌کند.

حماس خاطرنشان کرد: جنایات وحشیانه ارتش رژیم صهیونیستی و ارتکاب کشتار جمعی غیر نظامیان فلسطینی اعم از زنان و کودکان و افراد سالخورده در بیمارستان‌ها، مناطق مسکونی و مراکز اسکان آوارگان، در صورتی که حمایت‌های سیاسی و نظامی نامحدود و پشتیبانی همه جانبه دولت آمریکا از این رژیم جنایتکار نبود که به آن امکان ادامه نسل‌کشی علیه ملت فلسطین در غزه طی بیش از 6 ماه را داده، ادامه نمی‌یافت.
بنابر این گزارش، یک مسئول فلسطینی اعلام کرد که با کشف پیکر 50 فلسطینی دیگر از شهدا در یک گور جمعی در مجتمع پزشکی ناصر، شمار کل پیکرهای کشف شده در شهر خان یونس بعد از عقب نشینی ارتش رژیم صهیونیستی از آن به بیش از 150 پیکر رسید در همین حال پیکر بیش از 500 نفر دیگر در جرگه مفقودان هستند.

0% ...

آخرین اخبار

صادرات موفق ۸۰ میلیون بشکه نفت خام؛ پس از توافق اسلام آباد


بحران سوخت، خطوط هوایی اروپا را در آستانه ورشکستگی قرار داد


والیبال نشسته ایران به فینال جهانی صعود کرد


پاسدار دلاور خلیج فارس در آغوش خاک کوار آرام گرفت


پیام بقایی درباره حمله آمریکا به نزدیکی بیمارستان شهید بقایی اهواز


ایستادگی در برابر استعمار نوین؛ پیام مهم وزیر کار ایران در اجلاس وزرای کار بریکس


ایران ژئوپلیتیک جنگ را از نو تعریف می‌کند


اعتراف معاون ترامپ به سوءمدیریت دولت


ایران و عراق روی ریل امنیت سایبری و توسعه دیجیتال


بازتاب قیمت انرژی از تنگه هرمز تا پمپ‌بنزین‌های آمریکا


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد