بیانیه باشگاه اسیر فلسطینی در واکنش به حوادث اردوگاه نور شمس

يکشنبه 2 ارديبهشت 1403
17:58
بیانیه باشگاه اسیر فلسطینی در واکنش به حوادث اردوگاه نور شمس باشگاه اسیر فلسطین در واکنش به بازداشت فلسطینیان از سوی دشمن صهیونیستی در استان طولکرم کرانه باختری به ویژه اردوگاه نور شمس بیانیه ای منتشر کرد.

العالم – فلسطین

بنابر این گزارش، در بیانیه باشگاه اسیر فلسطین آمده است: نیروهای صهیونیست در جریان حمله به اردوگاه نور شمس 50 شهروند فلسطینی و حتی مجروحان را دستگیر کردند که بزرگ ترین حمله از سال 2002 تاکنون محسوب می شود.

این بیانیه می افزاید: نیروهای صهیونیستی هنگام حمله مردم را به گروگان گرفته و مورد ضرب و جرح قرار داده و حتی تهدید کردند که به آنان شلیک خواهند کرد.

بر اساس این بیانیه، از 7 اکتبر 2023 (15 مهر ماه/ آغاز عملیات طوفان الاقصی) تاکنون دشمن صهیونیستی با حمله به استان طولکرم و اردوگاه های نورشمس و طولکرم بیش از 500 فلسطینی را بازداشت و از صدها فلسطینی اعم از زنان، کودکان، سالمندان، مجروحان و بیماران بازجویی کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

مشاغل تازه زیر سایه جنگ؛ نبرد مردم غزه برای تأمین معاش در میان آوارها


تاکید ایران و روسیه بر خروج فوری نیروهای صهیونیستی از لبنان


اردوغان با پزشکیان درباره مذاکرات ایران-آمریکا


پیش‌بینی‌ها در منطقه... رئیس جمهور ایران فردا به اسلام آباد سفر می‌کند


لبنان پس از ژنو؛ بازتاب نقش ایران در تثبیت آتش‌بس لبنان و پیگیری خروج "اسرائیل" از این کشور


رئیس جمهوری :سیاست‌های تجاوزکارانه رژیم صهیونسیتی عامل ناامنی در منطقه است


صدای مادران داغدار میناب در شورای حقوق بشر؛ روایت یک مادر از رنج بازماندگان حمله به مدرسه شجره طیبه


لیبرمن: توافق بین آمریکا و ایران «بزرگترین فاجعه سیاسی» است


قالیباف به عمان رفت


حضور ۱۱ دانشگاه ایرانی در رتبه‌بندی کیو اس ۲۰۲۷