گزارش العالم از سفر رئیسی به پاکستان؛ از توسعه روابط سیاسی تا تکمیل خط لوله صلح

دوشنبه 3 ارديبهشت 1403
12:01
سفر آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور اسلامی ایران به پاکستان به لحاظ توسعه روابط دوجانبه و بررسی مسایل منطقه ای از جمله موضوع فلسطین بسیار حایز اهمیت است.

العالم-ایران

خبرنگار شبکه خبری العالم گزارش داد: سید ابراهیم رئیسی پس از ورود به اسلام آباد با وزیر خارجه ی این کشور دیدار کرد و قرار است در این سفر با نخست وزیر پاکستان نیز دیدار کند.

بنابر این گزارش، ناظران و کارشناسان پاکستانی می گویند که سفر رییس جمهوری اسلامی ایران به این کشور بسیار حائز اهمیت است زیرا طی این سفر بسیاری از مسائل فیمابین دو کشور مورد بحث و بررسی خواهد گرفت که اقتصاد، امنیت مرزها و برخی از مسائل منطقه ای بویژه مسئله فلسطین از جمله این امور است.

بنابر گزارش خبرنگار العالم، در سفر رئیس جمهوری اسلامی ایران به پاکستان یادداشت تفاهم ها و توافقنامه هایی بین دو طرف ایرانی و پاکستانی امضاء خواهد شد.

گفتنی است که سفر آیت‌الله رئیسی به پاکستان، اولین سفر خارجی رئیس جمهور کشورمان در سال ۱۴۰۳ است که امضای برخی توافق‌نامه‌ ها و تفاهم‌نامه‌ ها میان دو کشور در این سفر می‌تواند تاثیر بسزایی در ارتقای امنیت منطقه و عدم نفوذ اشرار به مرزهای شرقی کشورمان داشته باشد.

دولت پاکستان باید از جولان تروریست‌ها و اشرار در مرزهای خود با ایران جلوگیری کند و اجازه ندهد که خاک این کشور محل امنی برای فعالیت تروریست‌ها باشد.

همچنین فرصت‌های زیادی برای گسترش همکاری‌ بین ایران و پاکستان در بخش‌های مختلف وجود دارد که از جمله آنها می‌توان به توسعه همکاری‌ها بین دو کشور در حوزه انرژی، بازرگانی و تبادلات اقتصادی اشاره کرد.

در این بین همکاری در حوزه انرژی از جمله خط لوله صلح از اهمیت بالایی برخوردار است، تکمیل خط لوله صلح و صدور انرژی به پاکستان زمینه‌ساز توسعه و گسترش روابط در حوزه انرژی و دیگر بخش‌ها خواهد شد.

خط لوله صلح نام خط لوله گاز صادراتی ایران به هند و پاکستان است که براساس تفاهم‌های انجام شده، ایران متعهد می‌شود که تا مدت ۲۵ سال، گاز خود را با قیمت توافقی به هند و پاکستان بفروشد. این مسیر اقتصادی‌ترین روش تأمین انرژی شبه‌قاره هند است.

0% ...

آخرین اخبار

نبض تجارت ایران با عراق در دست پرویزخان!


شهادت ۷ نفر دیگر در غزه/ شمار کلی شهدا به ۷۳ هزار و ۲۲۱ نفر رسید


احضار خبرنگاران در پی تحلیل ترس ترامپ


استاد ایتالیایی: [شهید] آیت‌الله خامنه‌ای الگویی جاودانه برای ملت‌های آزاده است


ایران؛ شریان حیاتی مسیرهای ترانزیتی اوراسیا


حملات روسیه به کی‌یف؛ وقوع آتش سوزی گسترده در پایتخت اوکراین


جرم‌انگاری اظهارات ضداسرائیلی؛ محدودیت دیگری برای آزادی بیان در آلمان


رسانه آمریکایی: ترامپ در جنگ علیه ایران، شکست خورد/تهران در موضع قوی‌تری قرار دارد


آغاز عملیات میزبانی مواکب اربعین از اواخرتیرماه


رژیم صهیونیستی و هند در مسیر تولید مشترک موشک‌های رهگیر «گنبد آهنین»


پربیننده ترین خبرها

امام مسجد شهر صور: حضرت آیت الله سید علی خامنه ای شهید قدس است


پزشکیان مراتب قدردانی عمیق خود را از دولت، ملت و مقامات عراق و همه کسانی که در فراهم کردن تمام منابع و امکانات کشور برای برگزاری مراسم باشکوه وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در نجف و کربلا مشارکت داشتند، ابراز کرد.


خبرگزاری عمان: بدر بن حمد البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان، طی تماس تلفنی با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود، درباره تحولات جاری منطقه گفت وگو کرد.


پیکر مطهر شهید امت در کنار جدش امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) به خاک سپرده شد.


منابع فلسطینی: در پی یورش نیروهای دشمن به حومه روستای المغیر در شمال شرقی رام الله در کرانه باختری، 6 نفر زخمی شدند.


پیکر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی به خاک سپرده شد


سی‌ان‌ان به نقل از مقامات آمریکایی: گزارش اسرائیل درباره توطئه ایران برای ترور ترامپ ممکن است تلاشی برای سوق دادن او به سمت تشدید تنش باشد.


درخواست سناتور آمریکایی از کنگره برای قطع بودجه جنگ ترامپ علیه ایران


یورش نظامیان اسرائیلی به مناطقی در کرانه باختری


ابراز خوش بینی هاکان فیدان درباره تحویل گرفتن جنگنده های اف ۳۵


سفیر یمن: تشییع میلیونی شهید امت نماد اقتدار ایران بود