ویدیوی طنز؛ روایتی از شدت سرکوب جنبش دانشجویی حمایت از غزه توسط پلیس آمریکا

دوشنبه 17 ارديبهشت 1403
10:09
انتشار کلیپی در شبکه های اجتماعی با بازی یک مرد سیاه پوست و دو کودک در قالب طنز، که روایتی از شدت سرکوب جنبش دانشجویی حمایت از غزه از سوی پلیس آمریکا را بازگو می کند، توجه کاربران به خود جلب کرده است.

العالم ـ آمریکا

بنابر این گزارش، در این ویدیو یک جوان سیاهپوست به همراه دو کودک به خط اضطراری 911 پلیس آمریکا زنگ می زند و خود را معلم معرفی و درخواست کمک می کند و می گوید که در مدرسه تیراندازی شده و دو نفر از دانش آموزانم زخمی شده اند. اما پلیس به جای کمک فوری، او را در حالت انتظار قرار می دهد و تلفنش را قطع می کند.
اما همین لحظه فکری به ذهن مرد سیاه پوست می رسد و دوباره تماس می گیرد و می گوید اینجا جوانی است که یک چفیه پوشیده است و شعار می دهد "فلسطین را آزاد کنید" در این لحظه بلافاصله پلیس سر می رسد و فریاد می زند: اف بی آی .. در باز باز کنید.
نیروهای پلیس به سرعت وارد می شوند و فریاد می زنند: "روی زمین دراز بکشید.. اینجا یک مرد سیاه پوست است که اسلحه در دست دارد." شخص می گوید این اسلحه نیست بلکه یک موبایل است. اما پلیس به آنها شلیک می کند.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: آمریکا و اسرائیل روند دیپلماتیک را با چالش مواجه کردند


قلعه شقیف؛ دستاوردی نمادین برای اسرائیل یا آغاز یک چالش میدانی جدیدبرای آن؟


استقبال حماس از درج رژیم صهیونیستی در فهرست سیاه سازمان ملل


مکرون: پاریس از تلاش‌ها برای دستیابی به توافق بین تهران و واشنگتن حمایت می‌کند


نشست اضطراری شورای امنیت درباره تشدید تجاوزات اسرائیل؛تحرک دیپلماتیک غرب و ادامه حملات میدانی!


قالیباف: باید هزینهٔ جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان را پرداخت کنید


یادداشت تحلیلی| ایران وآمریکا؛ از مدیریت بحران تا مهندسی تفاهم


اژه‌ای:گرانی‌ها باید برطرف شود


ابلاغ پیام رهبر انقلاب به خانواده شهدای مدرسه شجره طیبه میناب


بقائی: آتش‌بس در لبنان جزو هرگونه تفاهم برای پایان جنگ است