2 کشته در حمله پهپادی حزب‌الله به شمال فلسطین اشغالی

دوشنبه 17 ارديبهشت 1403
14:22
2 کشته در حمله پهپادی حزب‌الله به شمال فلسطین اشغالی دست‌کم 2 اسرائیلی در حمله پهپادی حزب‌الله به شمال فلسطین اشغالی کشته شدند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

منابع اسرائیلی، ظهر امروز (دوشنبه)، از حمله پهپادی به شهرک اسرائیلی «المطله» در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند.

رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند در این حمله لشکر 98 ارتش اسرائیل در المطله هدف حمله قرار گرفته است.با آنکه برخی منابع اشاره کردند در این عملیات، تعدادی کشته و مجروح شدند، اما منابع اسرائیلی خبر دادند ارتش اسرائیل جزئیات این حمله را سانسور کرده است.

دقایقی بعد، وبگاه اسرائیلی «حدشوت بزمان» گزارش داد این عملیات با پهپاد انتحاری انجام شده و 2 اسرائیلی در این عملیات کشته و 2 نفر دیگر مجروح شده‌اند.مقاومت اسلامی لبنان تا لحظه انتشار این گزارش بیانیه‌ای در این خصوص صادر نکرده است.

مقاومت اسلامی لبنان با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد با چند پهپاد انتحاری گروهی از نظامیان اسرائیلی را در جنوب المطله هدف قرار داده و خودروهای نظامی آن‌ها را منهدم کرده است.

حزب‌الله تاکنون صدها بار مواضع ارتش اسرائیل را در حمایت از مردم فلسطین مورد حمله قرار داده است.مقاومت اسلامی لبنان تاکید کرده است که تا زمان تداوم حملات ارتش اسرائیل به نوار غزه، عملیات‌هایش علیه مواضع اسرائیلی ادامه خواهد داشت.

0% ...

آخرین اخبار

ماموریت دلفین های نیروی دریایی‌ ارتش در تنگه هرمز


سردار شکارچی: ابتکار عمل در دست نیرو‌های مسلح ایران است


سخنگوی ارتش: آتش‌بس را وضعیت جنگی می‌دانیم


پزشکیان: دشمن تلاش دارد جنگ را به عرصه اقتصاد منتقل کند


حاجی‌بابایی: ایران رسماً به چهارمین ابرقدرت جهان تبدیل شده است


سپاه: اقدامی کنید با موشک و پهپاد مقابله به مثل می‌کنیم


موج جدید حملات حزب الله به مواضع صهیونیستی


کالابرگ کد ملی‌های ۳، ۴، ۵ و ۶ شارژ شد


پوتین: امیدوارم درگیری مربوط به ایران هرچه زودتر پایان یابد


قرعه کشی جام ملت‌های آسیا؛ ایران در گروه زندگی!