عطوان: حمله به رفح قمار نتانیاهو از روی ناامیدی است

يکشنبه 23 ارديبهشت 1403
09:27
عطوان: حمله به رفح قمار نتانیاهو از روی ناامیدی است «عبدالباری عطوان» نویسنده و تحلیلگر جهان عرب حمله ارتش رژیم صهیونیستی به شهر رفح در جنوب باریکه غزه را به منزله قمار «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم از روی ناامیدی دانست.

العالم - فلسطین اشغالی

«عبدالباری عطوان» تحلیلگر جهان عرب در مطلبی در روزنامه رای الیوم آورده است: قطر این روزها در معرض فشارهای دوگانه قطع ارتباطش با جنبش حماس و بستن دفتر سیاسی آن در دوحه از سوی آمریکا و رژیم اسرائیل قرار دارد و انتظار می رود که این فشارها طی روزها و هفته های آتی پس از فروپاشی مذاکرات مربوط به آتش بس افزایش یافته و حمله این رژیم به شهر رفح تشدید شود، حمله ای که به مثابه قماری از روی ناامیدی و باخت برای تلاش جهت به دست آوردن پیروزی کوچکی جهت نجات آبروی رژیم صهیونیستی و سران آن است.

وی در ادامه با اشاره به بستن دفتر شبکه الجزیره در اراضی اشغالی 1948 در چند روز قبل، آن را در راستای تداوم فشارهای تل آویو دانست که ممکن است به کرانه باختری و نوار غزه خواه به شکل مستقیم یا غیرمستقیم از طریق ترور خبرنگاران الجزیره گسترش یابد؛ به ویژه که رژیم صهیونیستی تاکنون 143 خبرنگار را در نوار غزه ترور کرده است که در میان آنها، شماری از خبرنگاران الجزیره نیز به چشم می خورد.

این تحلیلگر به حمایت تمام عیار دولت یمن از مقاومت فلسطین و استقبال آن از میزبانی رهبران حماس در صورت تمایل آنها اشاره کرد و افزود: شاید برخی صنعا را امن ندانند اما مبالغه نکرده‌ایم اگر بگوییم که امن ترین و باثبات ترین پایتخت در میان کشورهای عربی در حال حاضر و در آینده صنعا است و این باوجود جنگی است که نیروی دریایی یمن علیه کشتی های اسرائیلی، انگلیسی وآمریکایی در دریای عمان، دریای سرخ، خلیج عدن و اقیانوس هند از شش ماه قبل در راستای همبستگی عملی با مقاومت و ساکنان استوار غزه دارد. دولت و مردم یمنی در صورتی که جنبش حماس تصمیم به رفتن به صنعا بگیرد حامی و استقبال کننده از رهبران حماس در خارج خواهند بود.

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده کل ارتش: قوه قضائیه؛ نگهبان حقوق مستضعفان و سپر بلای ملت ایران است


خشم فزاینده "اسرائیل" بعد از تفاهم جدید ایران و آمریکا


خزانه‌داری آمریکا معافیت صادرات نفت ایران از تحریم را صادر کرد


لبنان در مسیر تفاهمات بزرگ است؛ پس از نشست سوئیس چه چیزی تغییر کرده است؟


پایتخت پاکستان برای استقبال از پزشکیان مزین به پرچم ایران شد + عکس


وزیر خارجه قطر: به خاتمه جنگ رسیدیم اما باید محتاط بود/ نتانیاهو عامل تشدید تنش


گزارش خبرنگار شبكه العالم| مذاکرات ایران و آمریکا وارد فاز فنی شد؛ لبنان در متن تفاهمنامه + فیلم


گرو‌هان‌های قدس: حاج رمضان رکن اساسی در حمایت از فلسطین بود


ونس: مذاکرات فنی در هفته‌ها و روزهای آتی ادامه خواهد یافت


گزارش ویژه العالم از واکنش‌های بین المللی به تفاهمنامه ایران و آمریکا/"اسرائیل" بازنده بزرگ+فیلم