استقبال حماس از تصمیم مصر برای الحاق به آفریقای جنوبی در دادگاه لاهه

يکشنبه 23 ارديبهشت 1403
22:57
استقبال حماس از تصمیم مصر برای الحاق به آفریقای جنوبی در دادگاه لاهه
جنبش حماس امروز (یکشنبه) از تصمیم کشور مصر برای ملحق شدن به شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی در دیوان بین‌المللی دادگستری استقبال کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

در بیانیه جنبش حماس آمده است: ما از تصمیم مصر برای پیوستن به شکایت جمهوری آفریقای جنوبی علیه رژیم اشغالگر در دیوان بین‌المللی دادگستری به اتهام نسل‌کشی علیه ملت فلسطین استقبال و قدردانی می‌کنیم.

حماس اضافه کرد: ما همچنین از محکومیت تخلفات و جنایات رژیم اشغالگر علیه مردم بی‌دفاع فلسطین توسط مصر قدردانی می‌کنیم.

در ادامه این بیانیه آمده است: ما از کشورهای عربی و اسلامی و همه کشورهای جهان می‌خواهیم که با پیوستن به شکایت علیه رژیم جنایتکار صهیونیستی، گام های مشابهی را در حمایت از مساله فلسطین بردارند، هرگونه رابطه با آن را قطع و این رژیم را در سطح بین‌المللی منزوی کنند.

این بیانیه پس از آن صادر شد که وزارت امور خارجه مصر امروز اعلام کرد قاهره به طور رسمی به شکایت ارائه شده از سوی آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی در دیوان بین‌المللی دادگستری می‌پیوندد.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: تصمیم قطعی برای شرکت یا عدم شرکت در مذاکرات پاکستان هنوز گرفته نشده است


پزشکیان: باید به جای رقابت‌های مخرب، رقابت در خدمت‌رسانی شکل بگیرد


الحوثی: در برابر هرگونه تجاوز به ایران، بی‌طرف نخواهیم بود


کارشناس نظامی روسیه: تعرض به ناو ایرانی مغایر با حقوق بین‌الملل بود/ پیام پهپادهای صورتی


رئیس جمهور نیکاراگوئه: ترامپ عقل سالمی ندارد


اذعان نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی به شکست راهبرد این رژیم در جنگ اخیر


اسلام‌آباد: بر لزوم تمدید آتش‌بس ایران و آمریکا تاکید می‌کنیم


مدودف: اروپا برای آمریکا بی ارزش است


فرانسه: آتش‌بس در لبنان باید حفظ شود


محکومیت اتهام‌زنی واهی امارات علیه ایران