مقام ارشد حماس تشریح کرد؛

پیام حمله «القسام» به تل‌آویو: مقاومت همچنان قوی و منسجم است

يکشنبه 6 خرداد 1403
18:10
پیام حمله «القسام» به تل‌آویو: مقاومت همچنان قوی و منسجم است
یکی از مقامات ارشد جنبش حماس حمله موشکی امروز (یکشنبه) به تل‌آویو را حامل پیامی برای رژیم صهیونیستی ارزیابی کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش خبرگزاری شهاب، «سامی ابوزهری» از رهبران ارشد جنبش حماس در این باره اظهار داشت: حمله امروز به تل‌آویو حامل پیامی به رژیم اشغالگر است و این حمله تایید کرد که مقاومت همچنان قوی و منسجم است.

ابوزهری خاطرنشان کرد که حمله به تل‌آویو نشان داد دشمن در دستیابی به اهداف خود در تجاوز به نوار غزه ناکام مانده است.

وی افزود: دیگرهیچ چاره‌ای برای دولت آمریکا باقی نمانده است و تنها کاری که واشنگتن می تواند انجام دهد، تحت فشار قرار دادن رژیم اشغالگر با هدف توقف تجاوزات است.

این مقام حماس همچنین اظهار داشت: دستاورد میدانی مقاومت به موضع ما در مذاکرات کمک کرده و راه تحمیل شروط بر ما را قطع می‌کند.

به گزارش ایرنا، درحالی که مقامات رژیم صهیونیستی پس از حدود هشت ماه جنگ مدعی تضعیف توان مقاومت در نوار غزه هستند، منابع رسانه‌ای امروز در دویست و سی و سومین روز از جنگ از حمله موشکی به «تل‌آویو» خبر دادند.

گردان‌های شهید «عزالدین القسام» شاخه نظامی جنبش حماس در بیانیه‌ای در این باره اعلام کرد: در پاسخ به جنایات صهیونیست‌ها علیه غیرنظامیان تل‌آویو را با موشک هدف قرار دادیم.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی در این باره اعلام کرد: حدود ۱۲ موشک از رفح و از موضعی در نزدیکی استقرار نظامیان ما ما به تل‌آویو پرتاب شد.

این موشک‌ها در حالی از داخل نوار غزه به سرزمین‌های اشغالی پرتاب شده‌اند که ارتش رژیم صهیونیستی مدعی از بین بردن قابلیت‌های موشکی مقاومت فلسطین در این باریکه است.

این حمله موشکی همچنین نشان می‌دهد که علی‌رغم گذشت ۲۳۳ روز از حملات جنایتکارانه ارتش رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف نوار غزه، اما مقاومت همچنان با قوت در حال وارد کردن ضربات به صهیونیست‌ها است.

0% ...

آخرین اخبار

فصل تازه همکاری‌های فرهنگی تهران–سئول در آستانه ثبت‌جهانی الموت


روزنامه آتلانتیک ماجراجویی در ایران را نقطه پایان ترامپ دانست


انهدام موشک کروز آمریکایی در آسمان کهنوج


قالیباف: همکاری ایران و عراق می‌تواند بسیاری از مسائل منطقه را حل کند


صهیونیست‌ها ۴ فلسطینی را در کرانه باختری شهید و ۴ نفر دیگر را زخمی کردند


سپاه: زاغه مهمات پایگاه آمریکا در علی السالم متلاشی شد


آمریکا سفیر مالزی را احضار کرد


موج دیگری ازحملات پهپادی ارتش به پایگاه‌های‌آمریکا در کویت


چین و آسه‌آن، تداوم مذاکرات میان ایران و آمریکا را خواستار شدند


بقائی: سازمان همکاری شانگهای اهمیت ویژه‌ای برای ایران دارد