تظاهرات صهیونیست‌ها مقابل وزارت جنگ و مطالبه توافق تبادل اسرا

يکشنبه 6 خرداد 1403
22:57
تظاهرات صهیونیست‌ها مقابل وزارت جنگ و مطالبه توافق تبادل اسرا
معترضان صهیونیست در آستانه نشست کابینه جنگ رژیم اشغالگر، بار دیگر با تجمع در مقابل وزارت جنگ خواستار توافق با مقاومت فلسطین برای آزادی اسرا شدند.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش رسانه های عربی، تظاهرات صهیونیست ها در حالی انجام می گیرد که دیروز شنبه رسانه‌های رژیم صهیونیستی از دیدار روسای موساد و سیا با نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر در پاریس و توافق آنها برای ازسرگیری مذاکرات تبادل اسرا خبر دادند.

شبکه المیادین در این باره به نقل از برخی رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کرد «ویلیام برنز» رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) و «دیوید بارنیا» رئیس موساد با «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر در پاریس دیدار کردند. در این دیدار درباره ازسرگیری مذاکرات تبادل اسرا بین رژیم صهیونیستی و مقاومت فلسطین در هفته آینده توافق حاصل شد.

طرفین در این دیدار توافق کردند که مذاکرات بر اساس پیشنهادات جدید و با میانجی‌گری مصر و قطر آغاز شود.

شنبه شب نیز صهیونیست‌ها با برگزاری تظاهرات در شهرهای مختلف فلسطین اشغالی، بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را قاتل خواندند.

خبرگزاری سما فلسطین در این باره اعلام کرد شهرک‌نشینان صهیونیست با برپایی تظاهراتی در تقاطع کاپلان در تل آویو، بار دیگر خواستار برکناری نتانیاهو شده و او را قاتل خواندند.

بر اساس این گزارش، صهیونیست‌ها خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام و دستیابی فوری به توافق مبادله اسرا با مقاومت در غزه شدند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی نیز گزارش دادند که پلیس برای متفرق کردن تظاهرات کنندگان در تل آویو به آنها حمله کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

دبیرکل حزب الله لبنان: دشمن صهیونیستی فقط زبان زور می فهمد/ مقاومت توانایی تغییر معادلات در برابر دشمن را دارد


حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان ادامه دارد 


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و اتریش


اولیانوف، استدلال‌های واشنگتن در تنگه هرمز را به چالش کشید


کاروان وزنه‌برداری ایران، فاتح سکوی سوم آسیا


کاریکاتور | ترامپ بزدل در کامیون حمل غذا


پیونگ‌یانگ: رزمایش مشترک آمریکا و سئول «تهاجمی» است


نبیه بری: کلید ثبات لبنان، توقف تجاوزهای اسرائیل است


کاریکاتور |این کدو حلوایی اضافی ازکجا آمده است؟


دو تحلیلگر آمریکایی: ایران باید در معماری امنیتی خاورمیانه حضور داشته باشد