تظاهرات صهیونیست‌ها مقابل وزارت جنگ و مطالبه توافق تبادل اسرا

يکشنبه 6 خرداد 1403
22:57
تظاهرات صهیونیست‌ها مقابل وزارت جنگ و مطالبه توافق تبادل اسرا
معترضان صهیونیست در آستانه نشست کابینه جنگ رژیم اشغالگر، بار دیگر با تجمع در مقابل وزارت جنگ خواستار توافق با مقاومت فلسطین برای آزادی اسرا شدند.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش رسانه های عربی، تظاهرات صهیونیست ها در حالی انجام می گیرد که دیروز شنبه رسانه‌های رژیم صهیونیستی از دیدار روسای موساد و سیا با نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر در پاریس و توافق آنها برای ازسرگیری مذاکرات تبادل اسرا خبر دادند.

شبکه المیادین در این باره به نقل از برخی رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کرد «ویلیام برنز» رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) و «دیوید بارنیا» رئیس موساد با «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر در پاریس دیدار کردند. در این دیدار درباره ازسرگیری مذاکرات تبادل اسرا بین رژیم صهیونیستی و مقاومت فلسطین در هفته آینده توافق حاصل شد.

طرفین در این دیدار توافق کردند که مذاکرات بر اساس پیشنهادات جدید و با میانجی‌گری مصر و قطر آغاز شود.

شنبه شب نیز صهیونیست‌ها با برگزاری تظاهرات در شهرهای مختلف فلسطین اشغالی، بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را قاتل خواندند.

خبرگزاری سما فلسطین در این باره اعلام کرد شهرک‌نشینان صهیونیست با برپایی تظاهراتی در تقاطع کاپلان در تل آویو، بار دیگر خواستار برکناری نتانیاهو شده و او را قاتل خواندند.

بر اساس این گزارش، صهیونیست‌ها خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام و دستیابی فوری به توافق مبادله اسرا با مقاومت در غزه شدند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی نیز گزارش دادند که پلیس برای متفرق کردن تظاهرات کنندگان در تل آویو به آنها حمله کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

تأکید آیت‌الله نوری همدانی بر حمایت همه جانبه از مقام معظم رهبری


پزشکیان: حضور حماسی مردم در راهپیمایی روز قدس جهان را به تحسین وا داشت


 قدردانی رئیس قوه قضاییه از مردم برای حماسه‌سازی در روز قدس 


معاون نیروی دریایی سپاه: تنگه هرمز با دستان نیروهای راهبردی ایران امن می‌ماند


سپاه: موج ۴۵ عملیات وعده صادق با موشک‌های نقطه‌زن خیبرشکن آغاز شد


تجلیل از حضور باشکوه و مقتدرانه میلیون‌ها ایرانی در روز قدس


حضور سردار رادان در راهپیمایی روز جهانی قدس در تهران


مراسم وداع و تدفین شهید علی شمخانی فردا برگزار می‌شود


وزیر کشور: مردم در روز قدس، عزم راسخ خود را در دفاع از ایران نشان دادند


قالیباف: از صبح امروز صفحه‌ای جدید در نظام مدیریت جنگ رقم خورد