طرح رژیم صهیونیستی برای مصادره مقرری خانواده شهدا و اسرای فلسطینی

دوشنبه 7 خرداد 1403
11:11
طرح رژیم صهیونیستی برای مصادره مقرری خانواده شهدا و اسرای فلسطینی کمیته قانونگذاری کنست ر‌ژیم صهیونیستی پیش نویس قانون مصادره کمک های اعطایی تشکیلات خودگردان به خانواده شهدا و اسرای فلسطینی را تصویب کرد.

العالم-فلسطین اشغالی

بنابر گزارش عربی 21، تسفی سوکوت از حزب صهیونیسم دینی، عضو کنست (پارلمان) رژیم صهیونیستی و مبتکر این پیش نویس گفت: درصورت تصویب این لایحه، اموالی را که در حال حاضر از بودجه تشکیلات خودگردان فلسطین کسر می کنیم و به خانواده های اسرا و شهدا می پردازیم، فورا به خزانه اسراییل واریز خواهد شد.

بنابر این گزارش، رژیم اسرئیل بر وجوه مالیاتی تشکیلات خودگردان کنترل دارد.

تسفی سوکوت خاطرنشان کرد که بحث بر سر واریز فوری حدود 3 میلیارد شیکل (واحد پول رژیم اسرائیل) به خزانه اسرائیل است که ماهیانه حدود 60 میلیون شیکل می شود.

این طرح درصدد است جدول زمانی ترسیم کند که درصورت تداوم پرداخت این اموال از سوی تشکیلات خودگردان فلسطین به خانواده شهدا و اسرا فلسطینی، پس از گذشت 6 ماه از زمان تصویب این طرح، این اموال مصادره گردد و به خزانه رژیم واریز و برای آنچه آن را قربانیان اسرائیلی می نامند هزینه شود.

پیشتر رژ‌یم صهیونیستی به دنبال خودداری تشکیلات خودگردان فلسطین از توقف پرداخت کمک به خانواده شهدا و اسرای فسطینی بخش قابل توجهی از دارایی های این تشکیلات را مصادره کرده است.
خاطرنشان می شود که براساس پروتکل اقتصادی پاریس منضم به توافقنامه اسلو که سال 1994 به امضای تشکیلات خودگردان و رژیم صهیونیستی رسیده است،رژیم اسرئیل بر وجوه مالیاتی تشکیلات خودگردان کنترل دارد.

0% ...

آخرین اخبار

چرا آمریکا از خاک کشورهای عربی برای جنگ‌افروزی علیه ایران استفاده می‌کند؟


استراتژی ایران برای تحمیل هزینه عدم پایبندی آمریکا به اجرای توافق احتمالی


چین برای جنگ اتمی سنگر می‌سازد/ سکوهای شلیک در دل صحرا


قطر: دریافت عوارض موقت برای عبور از تنگه هرمز قابل مذاکره است


اعتراف هاآرتص به شکست اسرائیل و آمریکا برابر ایران: بازگشت به برجام یک رؤیا است


پزشکیان قهرمانی مقتدرانه تیم کشتی فرنگی نوجوانان در آسیا را تبریک گفت


فشار جمهوری‌خواهان بر ترامپ؛ صندوق ۱.۸ میلیارد دلاری آسیب مخالفان سیاسی لغو شود


حماس: اتحادیه اروپا به جای قربانیان، رهبران اشغالگر را مجازات کند


تحریم‌های آمریکا علیه کوبا؛ یونسکو درباره بحران انرژی و آموزش در این کشور هشدار داد


مسئول آمریکایی: ۲۰ هزار عضو داعش به مرز عراق گریخته‌اند