بورل جنایت جدید صهیونیست‌ها در رفح را محکوم کرد

سه شنبه 8 خرداد 1403
02:51
بورل جنایت جدید صهیونیست‌ها در رفح را محکوم کرد مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا خواستار توقف فوری عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در رفح شد و گفت: حمله اخیر (رژیم) اسرائیل به اردوگاه آوارگان فلسطینی در رفح را به شدیدترین وجه محکوم می‌کنم.

العالم-اروپا

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در پیامی در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق)، نوشت: من از خبر حملات اخیر (رژیم) اسرائیل که منجر به کشته شدن ده‌ها آواره از جمله کودکان در رفح شده است، وحشت‌زده شده‌ام.

بورل در ادامه با بیان اینکه حملات رژیم صهیونیستی به رفح باید فوراً متوقف شود، خاطرنشان کرد: حملات اخیر (رژیم) اسرائیل به رفح ثابت کرد که هیچ مکانی در غزه امن نیست.

وی در ادامه این پیام خود، یادآور شد: دستورات دیوان بین‌المللی دادگستری (ICJ) برای توقف تهاجم (رژیم) اسرائیل به رفح باید اجرا و قوانین بین‌المللی حقوق بشر باید رعایت شود.

0% ...

آخرین اخبار

سردار جوانی: پشتیبانی مردم اصلی‌ترین مولفه قدرت نظام است


۵ درخواست قالیباف از مردم در دوره جدید جنگ/ احتمال حمله نظامی را کم نمی دانیم


سخنگوی وزارت دفاع: پذیرش حقوق ملت ایران زمینه‌ساز پایان جنگ است


سردار شکارچی: اگر دشمن قلدری کند او را مفتضحانه شکست می‌دهیم


تناقض گویی های ترامپ؛ رییس جمهور آمریکا باز هم ایران را تهدید کرد


گزارش عراقچی از سفر به چین؛ تقدیر از پیشنهاد چهاربندی پکن برای صلح


نخست‌وزیر لبنان: مذاکرات با اسرائیل به معنای عادی سازی روابط نیست


زخمی شدن ۲ نظامی اسرائیلی در جنوب لبنان


استقبال قاهره از تعلیق ماجراجویی آمریکا در تنگه هرمز


ابومرزوق: رئیس حماس به زودی انتخاب می شود