تظاهرات گسترده ضدجنگ در مقابل سفارت رژیم اشغالگر در مکزیکوسیتی

چهارشنبه 9 خرداد 1403
16:04
تجمع اعتراضی ضد جنگ مقابل سفارت رژیم صهیونیستی در مکزیکوسیتی، به درگیری شدید با پلیس تبدیل شد که منجر به جراحت 6 تن و زخمی شدن چند خبرنگار شد.

العالم- فلسطین اشغالی

شبکه تلویزیون مکزیکی "تله دیاریو" گزارش داد، یک تجمع اعتراضی ضد جنگ مقابل سفارت رژیم صهیونیستی در مکزیکوسیتی، به درگیری شدید با پلیس تبدیل شد که منجر به جراحت ۶ تن و زخمی شدن چند خبرنگار شد.

ده‌ها معترض، عصر دیروز سه‌شنبه مقابل سفارت رژیم صهیونیستی تجمع و تلاش کردند از حصار پلیس عبور کرده و موانع را بشکنند. گارد حفاظت سفارت با پشتیبانی افسران پلیس شهری برای متفرق کردن جمعیت معترضان، اقدام به شلیک گاز اشک‌آور کردند.

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، تظاهرات و درگیری‌ها که طبق گزارش‌ها زنان حضور پررنگی در آن داشتند، حدود دو ساعت به طول انجامید و تظاهرکنندگان با کوکتل مولوتف به ساختمان سفارت حمله کردند. در این گزارش آمده است که چندین خبرنگار که این رویداد‌ها را پوشش می‌دادند، در جریان این درگیری‌ها مجروح شدند.

پلیس مکزیکوسیتی نیز اعلام کرد، در جریان این درگیری ۴ مامور و ۲ زن دچار جراحات شدند.

این اقدام اعتراضی به دلیل حملات مداوم رژیم صهیونیستی به ملت فلسطین و به‌ویژه جنایات اخیر آن علیه اردوگاه آوارگان در شهر رفح، واقع در جنوبی‌ترین نقطه نوار غزه برگزار شده است.

رژیم اسرائیل روز یکشنبه یک اردوگاه آوارگان در شمال شرق شهر رفح را هدف قرار داد.

تیم دفاع غیرنظامی فلسطین اعلام کرد که در نتیجه این حمله دست کم ۴۰ نفر شهید و ده‌ها نفر زخمی شدند.

"بنیامین نتانیاهو" نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز دوشنبه حمله هوایی به اردوگاه پناهجویان را "حادثه‌ای غم‌انگیز" خواند و افزود که تحقیقات در این باره در حال انجام است. نیرو‌های ارتش رژیم صهیونیستی نیز مدعی شده از "مهمات دقیق" استفاده کرده است.

رژیم صهیونیستی ۷ مه، هفت ماه پس از عملیات طوفان الاقصی نیرو‌های خود را به رفح اعزام کرد. کابینه جنگ این رژیم متعهد شد که عملیات در رفح را تا زمانی که به هدف اعلام شده خود یعنی از بین بردن حماس دست یابد، گسترش می‌دهد.

0% ...

آخرین اخبار

سنای آمریکا در اقدامی کم‌سابقه به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران رای داد


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


ترامپ مدعی شد: دیروز ۱۹ میلیون بشکه نفت از تنگه هرمز عبور کرد که بیشترین میزان عبور نفت از این تنگه در تاریخ آن است.


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


دبیر کل حزب الله: اسرائیل در میدان نبرد هرگز نمی‌تواند اهدافش را محقق کند


موضوع موشکی در توافقات اخیر وجود نداشته است


رایزنی ونس و عون در مورد ترتیبات آتش‌بس بین آمریکا، لبنان و ایران


اسلام آباد با حضور رهبران و مقامات پاکستانی از پزشکیان استقبال کرد + فیلم


عزاداری شب تاسوعا در جوار قتلگاه رهبر شهید انقلاب


قدردانی لبنانی‌ها از وفاداری ایران + فیلم