پادشاه بحرین: برای احیای روابط دیپلماتیک با ایران تلاش می‌کنیم

جمعه 11 خرداد 1403
21:56
پادشاه بحرین: برای احیای روابط دیپلماتیک با ایران تلاش می‌کنیم پادشاه بحرین گفت که کشورش برای احیای روابط دیپلماتیک با تهران تلاش می‌کند.

العالم - بحرین

به گزارش خبرگزاری رسمی بحرین، حمد بن عیسی آل خلیفه، پادشاه بحرین در دیدار با لی چیانگ، نخست وزیر چین در پکن گفت: ما به عنوان کشوری که خواستار صلح‌، بخشش و همزیستی انسانی است، به ضرورت گفت‌وگو، دیپلماسی مسالمت آمیز بر اصل حسن همجواری و عدم دخالت در امور داخلی ایمان داریم.

وی تاکید کرد: برای احیای روابط دیپلماتیک با ایران به عنوان همسایه تلاش می‌کنیم و از حمایت‌های چین در این راستا برای تقویت صلح و بازگشت ثبات به منطقه استقبال می‌کنیم.

پادشاه بحرین همچنین از تلاش‌ها برای مقابله با پیامدهای جنگ در فلسطین استقبال کرد.

حمد بن عیسی در ادامه از جامعه بین‌المللی و شورای امنیت خواست که موضعی قاطعانه برای توقف جنگ در غزه اتخاذ کند تا زمینه‌ای برای پایان درگیری های بین فلسطینیها و صهیونیست ها فراهم شود.

پادشاه بحرین همچنین گفت که کشورش خواستار گسترش همکاری و دوستی با چین است.

حمد بن عیسی آل خلیفه اخیرا در دیدار با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه در مسکو گفته بود: ما قبلاً با ایران مشکلاتی داشتیم، اما اکنون این مشکلات وجود ندارد. از این رو، دلیلی برای به تعویق انداختن عادی سازی روابط با ایران وجود ندارد.

ایران و بحرین از سال ۱۳۹۴ و بدنبال قطع روابط سیاسی ریاض با تهران، با یکدیگر روابط دیپلماتیک ندارند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند