تهدید بن گویر و اسموتریچ به سرنگونی کابینه نتانیاهو

يکشنبه 13 خرداد 1403
10:14
تهدید بن گویر و اسموتریچ به سرنگونی کابینه نتانیاهو دو وزیر کابینه نتانیاهو تهدید کردند در صورت پذیرش طرح آتش بس بایدن بدون در نظرگرفتن نابودی کامل حماس، کابینه را سرنگون خواهند کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش­ شبکه تلویزیونی الجزیره، اسموتریچ وزیر دارایی رژیم اشغالگر صهیونیستی گفت: «ما خواستار ادامه جنگ برای از بین بردن حماس، بازگرداندن اسرا و ایجاد وضعیت امنیتی متفاوت در غزه هستیم.»

اسموتریچ افزود: «ما با پایان دادن به جنگ قبل از نابودی حماس موافقت نمی‌کنیم و نمی‌پذیریم که به دستاورد‌های خود آسیب جدی وارد کنیم.»

وی تأکید کرد که با نخست وزیر صحبت کرده و به او گفته بخشی از کابینه‌ای که طرح پیشنهادی بایدن را بپذیرد و به جنگ پایان دهد، نخواهد بود.

ایتمار بن گویر وزیر امنیت داخلی رژیم اشغالگر هم گفت: «طرح پیشنهادی برای آتش‌بس که جزئیات آن منتشر شد، به معنای پایان دادن به جنگ و توافقی ذلت‌بار است که تهدیدی امنیتی برای «اسرائیل» و پیروزی برای فلسطینیان محسوب می‌شود.»

او همچنین تاکید کرد: «پذیرش این طرح، نه تنها پیروزی مطلق نیست بلکه شکست مطلق است و ما هرگز اجازه توقف جنگ بدون نابودی کامل حماس را نمی‌دهیم.»

بن گویر هم تأکید کرد در صورت موافقت نتانیاهو با طرح ارائه شده، کابینه را سرنگون خواهند کرد.

0% ...

آخرین اخبار

بررسی ۲۰ سال فعالیت بریکس با حضور کارشناسان بین‌المللی


توضیحات غریب آبادی درباره تفاهمات مذاکرات فنی سوئیس


۶۷ دانش‌آموز فلسطینی اسیر و ۳ شهید، غایبان صندلی‌های امتحان نهایی در کرانه باختری


گفت‌وگوهای سازنده ایران و عمان درباره تنگه هرمز


اژه‌ای: حرف‌هایی که خوشحالی دشمن را به همراه دارد نزنیم


مشاغل تازه زیر سایه جنگ؛ نبرد مردم غزه برای تأمین معاش در میان آوارها


تاکید ایران و روسیه بر خروج فوری نیروهای صهیونیستی از لبنان


اردوغان با پزشکیان درباره مذاکرات ایران-آمریکا


پیش‌بینی‌ها در منطقه... رئیس جمهور ایران فردا به اسلام آباد سفر می‌کند


لبنان پس از ژنو؛ بازتاب نقش ایران در تثبیت آتش‌بس لبنان و پیگیری خروج "اسرائیل" از این کشور