جزئیات کمین مرگبار مقاومت برای نظامیان صهیونیست

سه شنبه 22 خرداد 1403
14:43
جزئیات کمین مرگبار مقاومت برای نظامیان صهیونیست منابع خبری فلسطینی جزئیات کمین مرگبار گردان های شهید عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش حماس برای شماری از نظامیان رژیم صهیونیستی در شهر «رفح» در جنوب باریکه غزه را منتشر کردند.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش منابع خبری فلسطینی، گروهی از نظامیان رژیم صهیونیستی روز دوشنبه قصد ورود به یک ساختمان چند طبقه در شهر «رفح» در جنوب باریکه غزه را داشتند.

باتوجه به تجربه هایی که این نظامیان درباره کمین های پیشین مقاومت داشتند، چند نظامی برای اطمینان از بمبگذاری نبودن ساختمان وارد آن شدند ولی چیزی نیافتند.

پس از خروج این نظامیان، برای اطمینان بیشتر چند نارنجک و بمب دستی نیز به داخل ساختمان پرتاب کردند ولی شاهد اتفاق و حادثه خاصی نبودند.

پس از اطمینان از بمبگذاری نبودن ساختمان، همه این نظامیان باهم وارد آن شدند و همزمان با ورود آن ها، مقاومت ساختمان را منفجر کرد که این انفجار منجر به ریزش کامل آنجا شد.

در این کمین، سه نظامی عضو تیپ «گعفاتی» و فرمانده یگان عملیات کننده کشته شدند و ۱۰ نظامی دیگر زخمی شدند که حال ۶ تن از آن ها وخیم اعلام شده است.

یکی از کشته های صهیونیست ها در این کمین، نوه «موشه فیگلین» عضو اسبق کنست (پارلمان) رژیم صهیونیستی بود که همواره خواستار اشغال مسجدالاقصی و اخراج فلسطینی ها از شهر قدس است.

به گزارش ایرنا، با گذشت هشت ماه از آغاز تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به باریکه غزه، این رژیم روزبه‌روز بیشتر در بحران‌های داخلی و خارجی خود فرو می‌رود.

رژیم صهیونیستی طی این مدت دستاوردی غیر از قتل‌عام، ویرانی، جنایت‌های جنگی، نقض قوانین بین‌المللی، بمباران نهادهای امدادرسان و قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است.

0% ...

آخرین اخبار

نهاد مدیریت آبراه خلیج‌فارس: تنگه هرمز همچنان مسدود است


پس‌لرزه‌های جنگ علیه ایران؛ واشنگتن مناطق نفتی خلیج مکزیک را به حراج گذاشت


استاندارد دوگانه غرب در حقوق بشر؛ بیانیه اتحادیه اروپا علیه ایران


مقام سازمان ملل: خشونت شهرک‌نشینان اسراییلی به سطوح بی‌سابقه‌ای رسیده است+ فیلم


نخست وزیر عراق ضرب الاجل خروج نظامیان خارجی از کشورش را اعلام کرد


وزیر دفاع پاکستان خواستار تقویت همکاری‌های دوجانبه با ایران شد


سی‌ان‌ان: آمریکا کارکنان سفارتخانه‌های خود را در خاورمیانه کاهش می‌دهد


اردوغان در دیدار محمود عباس: حمایت از فلسطین مسئولیت همه بشریت است


ترامپ بدون راهبرد مشخص و براساس برآوردهای نادرست «اسرائیل» واردجنگ با ایران شد


یک فروند جنگنده اف-۱۶ ترکیه در جریان پرواز آموزشی سقوط کرد