عضو حماس: اسرائیل دنبال آتش‌بس موقت است تا نفسی چاق کند

چهارشنبه 23 خرداد 1403
20:46
عضو حماس: اسرائیل دنبال آتش‌بس موقت است تا نفسی چاق کند
عضو ارشد جنبش حماس در واکنش به ادعاهای رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه حماس خطوط کلی توافق پیشنهادی رئیس‌جمهور آمریکا را رد کرده است، گفت رژیم صهیونیستی به دنبال آتش‌بس موقت است تا نفسی تازه کند.

العالم - فلسطین اشغالی

"اسامه حمدان" عضو ارشد حماس با اشاره به صحبت‌های "آنتونی بلینکن" وزیر خارجه آمریکا که گفته بود حماس مانع از آتش‌بس می‌شود، تاکید کرد: بلینکن تایید می‌کند که او بخشی از مشکل است نه بخشی از راه حل و ما به میانجی‌ها گفتیم که طرف اسرائیلی است که پیشنهادات را رد می‌کند.

وزارت خارجه قطر شامگاه سه‌شنبه اعلام کرد که دوحه و قاهره پاسخی از حماس و جناح‌های فلسطینی درباره پیشنهاد رژیم صهیونیستی برای آتش‌بس در غزه دریافت کرده‌اند، پیشنهادی که توسط "جو بایدن" رئیس‌جمهور آمریکا مطرح شده بود.

رژیم صهیونیستی پس از دریافت پاسخ حماس و گروه‌های مقاومت فلسطین مدعی شد حماس خطوط کلی توافق آتش‌بس را رد کرده است.

حمدان افزود دولت آمریکا برای فرار از هرگونه تعهد به پیشنهاد آتش‌بس‌دائمی، با رژیم صهیونیستی همکاری می‌کند.

وی تصریح کرد پیشنهاد جدید آتش‌بس رژیم صهیونیستی مبنی بر برقراری آتش‌بس موقت است تا این رژیم نفسی تازه کند و جنگ را دوباره از سر بگیرد.

وی افزود: در هر چیزی که ارائه کردیم، تعهد خود را نسبت به پیشنهاد ارائه‌شده در ۵ مه از سوی میانجیگران اعلام کردیم و صحبتی در مورد ایده‌ها و پیشنهادهای جدید نکردیم.

این عضو حماس تاکید کرد مرحله پساجنگ غزه متعلق به فلسطینی‌هاست و در این مرحله خودشان واقعیت و آینده خود را تعیین می‌کنند.

وی از میانجیگران خواست عدم فرار اشغالگران را تضمین کنند.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

پس از افول هژمونی آمریکا؛ چرا کشورهای عربی بیش از هر زمان دیگری به ایران نیاز دارند؟


گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و چین


صداوسیما با شعار «صدای حقیقت خاموش نخواهد شد»، سالگرد حمله به صدا و سیما را گرامی می‌دارد


شیخ نعیم قاسم: به طور میانگین روزانه ۳۰ عملیات انجام دادیم/ به پیروزی برای لبنان و بیرون راندن اسرائیل ایمان داریم


از جبل عامل تا تهران؛ فروپاشی افسانه "اسرائیل بزرگ" و شکل‌گیری نظم چندقطبی در خاورمیانه


تأکید رئیس کل بانک مرکزی بر توسعه تجارت ایران و روسیه


حماس: رایزنی‌ها برای اجرای کامل توافق آتش‌بس ادامه دارد


قالیباف: ایران و چین محور بلوک‌های جدید منطقه‌ای خواهند بود


رئیس جمهور لبنان: از کمک ایران برای دستیابی به آتش‌بس استقبال می‌کنیم


حمایت روسیه از اجرای یادداشت تفاهم اسلام‌آباد؛ رایزنی تلفنی عراقچی و لاوروف