رژیم صهیونیستی سیاست زمین سوخته را در رفح دنبال می‌کند

چهارشنبه 30 خرداد 1403
14:57
خبرنگار شبکه العالم در دیرالبلح تأکید کرد رژیم اشغالگر با بمباران بخش اعظمی در استان رفح در جنوب باریکه غزه، در واقع سیاست زمین سوخته را در رفح دنبال می‌کند.

العالم فلسطین اشغالی

خبرنگار العالم تصریح کرد شهر رفح به ویژه منطقه مرکزی آن و منطقه نزدیک گاراژ شرقی توسط بالگردها به شدت گلوله‌باران شدند.

خبرنگار العالم افزود: رژیم اشغالگر اسرائیل سیاست تخریب مناطق مسکونی شامل محله‌های مختلف از جمله محله الشابوره، محله البرازیل، محله السلام و محله التنور را دنبال می کند.

وی تاکید کرد: همه این مناطق مشمول سیاست زمین سوخته هستند و ارتش رژیم اشغالگر در حال تخریب منازل، مناطق مسکونی و زیرساخت‌هاست و نمی‌خواهد این شهر روند طبیعی خود را طی کند.

خبرنگار العالم هم چنین از تیراندازی نظامیان اشغالگر به شهروندان در تل السلطان و محله سعودی در غرب شهر رفح و شهادت 8 نفر در منطقه المواصی در این شهر خبر داد.

0% ...

آخرین اخبار

پروژه ۲۵ میلیارد دلاری نیروگاه هرمز به عنوان بزرگترین تفاهم‌نامه هسته‌ای ایران با روسیه کلید خورد


ویدئوگرافی | روز جهانی کودکان بی‌گناه قربانی تجاوز


«غدیر» جلوه‌گاه غیرت و اقتدار


سفر رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا به کاراکاس و دیدار با مقام‌های ونزوئلا


پیام رهبر انقلاب : درک و شناخت امام، چراغ راه آینده ایران اسلامی است+فیلم


پوتین و میرضایف دستور آغاز ساخت نیروگاه هسته‌ای ازبکستان را صادر می‌کنند


جنگ ایران شکاف‌های عمیق در نظام منع اشاعه هسته‌ای را آشکار کرد


ادامه حملات اسرائیل به جنوب لبنان؛ یک امدادگر شهید و یک نفر زخمی شد


حماس: مقاومت فراتر از یک ساختار نظامی است


مبانی پایداری افسانه‌ای حزب‌الله در برابر فشارهای داخلی و بین‌المللی