رژیم صهیونیستی سیاست زمین سوخته را در رفح دنبال می‌کند

چهارشنبه 30 خرداد 1403
14:57
خبرنگار شبکه العالم در دیرالبلح تأکید کرد رژیم اشغالگر با بمباران بخش اعظمی در استان رفح در جنوب باریکه غزه، در واقع سیاست زمین سوخته را در رفح دنبال می‌کند.

العالم فلسطین اشغالی

خبرنگار العالم تصریح کرد شهر رفح به ویژه منطقه مرکزی آن و منطقه نزدیک گاراژ شرقی توسط بالگردها به شدت گلوله‌باران شدند.

خبرنگار العالم افزود: رژیم اشغالگر اسرائیل سیاست تخریب مناطق مسکونی شامل محله‌های مختلف از جمله محله الشابوره، محله البرازیل، محله السلام و محله التنور را دنبال می کند.

وی تاکید کرد: همه این مناطق مشمول سیاست زمین سوخته هستند و ارتش رژیم اشغالگر در حال تخریب منازل، مناطق مسکونی و زیرساخت‌هاست و نمی‌خواهد این شهر روند طبیعی خود را طی کند.

خبرنگار العالم هم چنین از تیراندازی نظامیان اشغالگر به شهروندان در تل السلطان و محله سعودی در غرب شهر رفح و شهادت 8 نفر در منطقه المواصی در این شهر خبر داد.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: عبور از تنگه بدون هزینه فقط برای ۶۰ روز است / ایران از حقوق خود کوتاه نمی‌آید


غزه بین آتش تجاوزگری اسرائیل و تلاش‌ قاهره برای تثبیت آتش‌بس


وزارت امور خارجه قطر: نخست وزیر و وزیر امور خارجه با ویتکوف و کوشنر آخرین تحولات مذاکرات بین واشنگتن و تهران را مورد بحث و بررسی قرار دادند.


انتفاضه سنگ کودکان سوری علیه اشغالگران اسرائیلی


زلزله‌ای به بزرگی ۶.۲ ریشتر خلیج کالیفرنیا در سواحل مکزیک را لرزاند.


عیادت حجت‌ الاسلام مروی به نمایندگی از رهبر انقلاب از حجت الاسلام راشد یزدی


تهران تعیین کننده قوانین مذاکره است .. یا پایبندی آمریکا یا پاسخ سخت + فیلم


تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌ الله


تجدید بیعت مردم با امام خامنه‌ ای (قدس سره)+ فیلم


گوترش: شرایط زندگی در غزه وحشتناک است