یک ایرانی‌تبار فرمانده ناوگروه ضربت آمریکا شد

چهارشنبه 30 خرداد 1403
16:53
یک ایرانی‌تبار فرمانده ناوگروه ضربت آمریکا شد
طبق اعلام سنتکام( فرماندهی مرکزی آمریکا در خاورمیانه)، "کیوان حکیم‌زاده " دریادار ایرانی-‌آمریکایی، به فرماندهی ناوگروه ضربت مستقر در منطقه سنتکام منصوب شده است.

العالم- آمریکا

دریادار کیوان "حک" حکیم‌زاده از سوی فرماندهی مرکزی ایالات متحده آمریکا در خاورمیانه (سنتکام) به عنوان فرمانده ناوگروه ضربتی ۲ ناوگان پنجم نیروی دریایی منصوب شد.

کیوان حکیم‌زاده ۵۶ ساله و یکی از افسران ارشد نیروی دریایی آمریکا است. او متولد ۱۹۶۸ در تگزاس از یک پدر ایرانی و مادری آمریکایی است. حکیم‌زاده دوران کودکی خود را در ایران گذرانده و پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۳۵۷، در ۱۱ سالگی همراه با خانواده به آمریکا مهاجرت کرده است.

او در دوران فعالیت حرفه‌ای خود در نیروی دریایی آمریکا سابقه فرماندهی ناو هواپیمابر یو.‌اس.اس هری ترومن را دارد که به یاد هری ترومن، سی و سومین رییس‌جمهوری آمریکا که از ۱۹۴۵ تا ۱۹۵۳ ریاست‌جمهوری این کشور را بر عهده داشت، نام‌گذاری شده است.

0% ...

آخرین اخبار

بغداد: اجازه حمله از خاک عراق به کشوری دیگر را نمی دهیم


۸ فلسطینی در حملات اسرائیل شهید شدند


قیمت نفت باز هم رکورد 110 دلار را زد


تجاوز صهیونیست‌ها به جنوب و «بعلبک» در شرق لبنان


پیام سردار قاآنی در پی شهادت عزالدین الحداد


دو جنگنده اف18 آمریکا همدیگر را سرنگون کردند + فیلم


گفتگوی تلفنی وزیر خارجه فرانسه و عراقچی


فرمانده ارتش رژیم صهیونیستی دستورالعمل اعدام اسرای کرانه باختری را امضا کرد


رضایی: جنگ بعدی، ترامپ را رسواتر و بی‌آبروتر خواهد کرد


پاسخ وزارت دفاع به یاوه گویی های ترامپ و نتانیاهو درباره ایران