تخریب گسترده زیرساخت‌های شهر «رفح»

پنج‌شنبه 31 خرداد 1403
02:13
تخریب گسترده زیرساخت‌های شهر «رفح»
شهردار رفح بامداد پنجشنبه گفت که هدف ارتش رژیم صهیونیستی، تخریب تأسیسات این شهر و گذرگاه رفح و غیرقابل سکونت کردن نوار غزه است.

العالم - فلسطین اشغالی

«احمد صوفی» شهردار شهر «رفح» واقع در جنوبی‌ترین نقطه نوار غزه بامداد پنجشنبه از تخریب بیشتر زیرساخت‌های این شهر توسط رژیم صهیونیستی خبر داد.

صوفی طی مصاحبه‌ای در این‌باره گفت: «اشغالگران به‌طور سیستماتیک شهر رفح و اردوگاه‌های آن را تخریب می‌کند که جدیدترین مرحله آن حی السعودی است».

شبکه «الجزیره» به نقل از وی گزارش داد: «هدف ارتش اشغالگران تخریب گذرگاه رفح و غیرقابل سکونت کردن نوار غزه است».

شهردار رفح همچنین توضیح داد: «اشغال کل میدان‌های مسکونی در منطقه حی السعودی را ویران می‌کند. ارتش اشغالگران بیش از ۷۰ درصد تأسیسات و زیرساخت‌های شهر را تخریب کرده است».

بیش از ۴۰ روز است که عملیات زمینی ارتش اشغالگر در رفح، جنوبی‌ترین منطقه غزه با وجود همه هشدارهای بین‌المللی آغاز شده است و ارتش اشغالگر مانند سایر مناطق دستاوردی جز به خاک و خون کشیدن غیرنظامیان فلسطینی نداشته و در مقابل ضربات سختی از نیروهای مقاومت دریافت کرده است.

روزنامه «واشنگتن‌پست» بامداد چهارشنبه به نقل از یک مقام نظامی صهیونیست نوشت: «واحدهای حماس در جنوب نوار غزه از تاکتیک‌های ارتش اسرائیل در جاهای دیگر درس گرفتند و جنگ با حماس در رفح، شدیدتر از دیگر مناطق غزه است».

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی نخست وزیر قطر با عراقچی درباره مذاکرات پاکستان


رایزنی وزرای امور خارجه ایران و ایتالیا درباره آتش بس و تحولات منطقه


سفارت ایران در کنگو، میزبان پویش «نه به جنگ»


وقوع حادثه دریایی در آب‌های یمن


مقام سابق موساد: جنگ علیه ایران شکست خورده است


گزارش معاون وزیر خارجه به سفرای خارجی مستقر در تهران در مورد طرح مذاکراتی ایران


درگیری لفظی ترامپ با آلمان بر سر جنگ علیه ایران/ آمریکا 5 هزار نظامی خود را از این کشورخارج می کند


ارتش اشغالگر منطقه حائل در جنوب لبنان را از مدیترانه تا جبل‌الشیخ ایجاد کرد


تأکید الزیدی و بارزانی بر تشکیل دولت مقتدر عراق برای مقابله با چالش‌ها


حزب‌الله لبنان سامانه ضدزره رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد