در گفت‌وگوی اختصاصی با العالم؛

وزیر اسبق سوریه: نتیجه انتخابات ایران تغییری در سیاست خارجی آن ایجاد نخواهد کرد

دوشنبه 4 تير 1403
16:52
وزیر اسبق امور آشتی ملی سوریه بیان داشت که نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری ایران هرچه باشد تغییر بزرگی در سیاست خارجی این کشور ایجاد نخواهد کرد.

العالم ـ ایران

"علی حیدر" طی گفت‌وگوی اختصاصی با شبکه العالم در ویژه برنامه "ایران انتخاب می‌کند"، گفت که سیاست خارجی ایران از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تا به امروز بر اصول ثابتی استوار است اما هر رئیس‌جمهوری به شیوه خاص خود آن را اجرا می‌کرد. رئیس‌جمهور پیشین شهید آیت الله "سید ابراهیم رئیسی" نیز هنگام تعیین سرفصل‌های سیاسی اش شیوه مخصوص به خود را به کار گرفت.

وزیر اسبق امور آشتی ملی سوریه خاطرنشان کرد که دو موضع اساسی درباره سیاست خارجی رئیس جمهور آینده وجود دارد، گروه اول کسانی هستند که می‌خواهند رئیس‌جمهور آینده شیوه شهید رئیسی را در سیاست خارجی ادامه دهد و دومین گروه خواستار تغییر در سیاست خارجی ایران هستند.

او یادآوری کرد که در هر صورت، پس از انتخابات تغییر اساسی در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران حاصل نخواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

صدای چندین انفجار در شهرستان دشتی استان بوشهر، جنوب ایران، شنیده شد.


فینال نفس‌گیر با شکست تلخ مسی/ اسپانیا قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶ شد!


اسپانیا با شکست آرژانتین فاتح جام‌جهانی فوتبال شد.


کاظم غریب‌آبادی: ما تجاوز آمریکا را قویاً محکوم می‌کنیم و برای دفاع از منافع و امنیت ملی خود اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.


شنیده شدن صدای انفجارهای شدید در اربیل در شمال عراق


آغاز مسابقه فینال جام جهانی 2026


وزارت خارجه عراق: الزیدی به ایران سفر می‌کند


وزیر کشور فردا به پاکستان می رود


غزه برای شکستنِ روایت «پایان جنگ»، دوباره قد علم کرده است


چادرهای فرسوده، شیوع آبله ‌مرغان را در میان کودکان غزه تسریع می‌کنند + فیلم