نیروهای مسلح یمن یک کشتی اسرائیلی را هدف قرار دادند

چهارشنبه 6 تير 1403
00:17
سخنگوی نیروهای مسلح یمن سه شنبه شب اعلام کرد: طی یک عملیات نظامی کشتی اسرائیلی MSC SARAH V را در دریای عرب به طور مستقیم و دقیق هدف قرار دادیم.

العالم - یمن

به گزارش تارنمای شبکه المسیرة یمن، یحیی سریع اظهار کرد که این عملیات با یک موشک بالستیک جدید پس از انجام موفقیت‌آمیز عملیات آزمایشی انجام گرفته است.

وی تاکید کرد که عملیات‌ ما تا توقف جنگ علیه غزه و پایان دادن به محاصره این باریکه ادامه خواهد داشت.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن دوشنبه شب نیز حمله موشکی به دو کشتی درحال حرکت به مقصد فلسطین اشغالی را تأیید کرد.

سریع گفت که برای دومین بار کشتی «Transworld Navigator» در دریای سرخ با قایق‌های هدایت‌شونده (شهپاد) ارتش یمن هدف قرار داده شدند.

در ادامه بیانیه ارتش یمن آمد که یگان موشکی این ارتش، یک کشتی دیگر به نام «STOLT SEQUOIA» را در اقیانوس هند با موشک هدف قرار داد.

وی افزود که هر دو کشتی به علت آن که متعلق به شرکت‌هایی که تحریم رژیم صهیونیستی برای ورود به بنادر را نقض کرده بودند، هدف حمله قرار گرفتند.

آژانس عملیات تجارت دریایی انگلیس که شامگاه یکشنبه گزارش داد یک کشتی دیگر در نزدیکی سواحل یمن درخواست کمک ارسال کرده است.

این آژانس اعلام کرد که این کشتی در جنوب شرق منطقه «نشطون» یمن دچار حادثه شده و درخواست کمک کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

حضور ۷ هزار زائر و کارگزار ایرانی در مکه مکرمه تا صبح امروز


اعتراف ترامپ به هدف قرار گرفتن ناوشکن های آمریکائی توسط نیروی دریایی ایران


پیام رئیس مجلس شورای اسلامی در چهلمین روز شهادت سردار ابراهیم‌زاده


گفت‌وگوی تلفنی پاکستان و قطر برای کاهش تنش‌ها در غرب آسیا


نشست سبو؛ گام تازه "آسه‌آن" برای مدیریت بحرانهای منطقه ای وجهان


حمایت مسکو از تصمیم پکن مبنی بر رد تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران


ایران حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت را به شدت محکوم کرد


نیروی دریایی ارتش، ناوشکن‌های آمریکایی را از تجاوز به دو نفتکش ایرانی پشیمان کرد


دعوت از آحاد ملت ایران برای شرکت در مراسم گرامیداشت شهیدان دکتر لاریجانی و فرزند برومندش


دادگاه فدرال آمریکا تعرفه‌های جهانی ترامپ را غیرقانونی خواند