نتایج اولیه انتخابات فرانسه؛ راست‌افراطی پیشتاز است

يکشنبه 10 تير 1403
23:01
نتایج اولیه انتخابات فرانسه؛ راست‌افراطی پیشتاز است طبق نتایج اولیه انتخابات پارلمانی زودهنگام در فرانسه، احزاب راست افراطی به رهبری مارین لوپن با کسب ۳۳ درصد آراء پیشتاز هستند.

العالم ـ اروپا

در همین حال خبرگزاری آسوشیتدپرس طی گزارشی در آغاز انتخابات این کشور خاطرنشان کرده بود: رای‌دهندگان فرانسوی امروز (یکشنبه) در دور نخست انتخابات پارلمانی بحث‌برانگیز، پای صندوق های رای می روند که می تواند دولت فرانسه را به ناسیونالیست‌ها و نیروهای افراطی واگذار کند.

طبق نتایج اولیه انتخابات پارلمانی زودهنگام در فرانسه، احزاب راست افراطی به رهبری مارین لوپن با کسب ۳۳ درصد آراء پیشتاز هستند. حزب مکرون و احزاب متحد آن، فقط 20 درصد آرا در انتخابات پارلمانی را کسب کرد.

نظرسنجی‌های پس از انتخابات حاکی از آن است که حزب اجتماع ملی راست افراطی فرانسه حدود ۳۴ درصد آرا را به دست آورده است که حدود پنج درصد بیشتر از ائتلاف جناح چپ است. ائتلاف میانه‌روی امانوئل مکرون با کمی بیش از بیست درصد آرا در رتبه سوم قرار دارد.

سه بلوک سیاسی بزرگ در این انتخابات رقابت کرده‌اند: اجتماع ملی راست افراطی، ائتلاف میانه‌روی امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه و ائتلاف جبهه مردمی جدید متشکل از نیروهای چپ میانه، سبز و چپ.

«حزب اجتماع ملی» به رهبری مارین لوپن و ژردن باردلا، سه هفته پیش در انتخابات پارلمانی اروپا پیروز شده بودند.

0% ...

آخرین اخبار

کشف محموله تجهیزات ضدامنیتی اپتیکی در منطقه مرزی ارومیه


نوجوانان کشتی آزاد ایران قهرمان آسیا شدند


آمریکا بار دیگر اروپا را به کم‌کاری نظامی متهم کرد


افزایش فشار بر دولت آمریکا؛ معترضان خواستار پایان بازداشت مهاجران شدند


بارو: اشغال لبنان توسط اسرائیل غیرقابل توجیه است؛ خواستار برگزاری نشست شورای امنیت هستیم


عید قربان در مکزیک؛ جشن همدلی مسلمانان و خانواده‌های مکزیکی با حضور سفیر ایران


مقاومت، تحرکات دشمن را برای نفوذ به چندین محور در جنوب لبنان ناکام گذاشت+ فیلم


دستور نتانیاهو برای تشدید حملات به لبنان


حزب‌الله: مذاکرات بی‌حاصل واشنگتن، شکست گزینه مذاکره مستقیم با اسرائیل را نشان داد


عبور ۲۸ کشتی از تنگه هرمز با هماهنگی سپاه طی شبانه روز گذشته